Arkadaşlar ben baktım küçük erkekle de buluşunca mal, büyük erkekle de buluşunca mal. Bari genç alayım diyorum sizce? Küçük sevgilisi olanlar yorum a.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
İli yas büyük biriylr 3.5 sene sevgili kaldim ve ilişki esnasında sen benden 2 yas küçüktün unutmuşum diyordu. Mesele yaş değil, kişilik
Ya işin şakası makarası bir kenara ben 27 yaşındayım kendimden küçük bir erkekle de görüştüm kendimden büyük bir erkekle de görüştüm gerçekten aralarında hiçbir fark yok olgun olmayan insan hiçbir yaşta olgun değil ben de diyorum işte mantıken bari genç olsun
Aynen öyle. Vereceğim cevapta budur yani atıp tutmadım eski ilişkimden hareketle söyliyim dedim. Ama sizin gibi düşünen az kişi var yani kişi küçük olunca onların kafa dış görünüşe gidiyor, belli ki sizin gitmiyor
Ben açık konuşayım eskiden ben de böyle bir insandım benden küçükle olmaz diye, sonra şans eseri bir kaç kişiyle görüşünce sadece bir buluşma bahsettiğim de hiçbir fark göremedim. Gerçekten kafa yapısı çok önemli, bak eski ilişkin de fark etmemişsiniz bile
Aynen öyle. Yaş iki rakamın yan yana gelmesidir icabında tabii 18 altı sakıncalı onlar haric. Bende mesela yaşi göstermiyorsa 10 yaş farka kadar okeyim çünkü anlaşamayacağım kişi yok. üniversitede en küçük arkadaşım 28 di yani ve en büyüğü 50. Gerisini siz düşünün
Kesinlikle tabii ki de ya da üniversiteye giden bir erkekle ondan yaşça büyük çalışma hayatında bir kızın anlaşması da zor olabilir. Biraz daha yaşam şartları vs de önemli bence hepsi bir etken. Ama alacaksan çıtır alıcaksın keyfine bakıcaksın madem tüm erkekler mal yani dimi
Aynwn öyle hem çıtır hemde aklen olgun olcak.:)
Siz miydiniz?
Alabilirsin herkes çıtır ister
Peki minimum kaç yaş küçük olabilir
Sjjsssjsjj farklılık iyidir. Zeki olduğunu düşünen kız gerçekten zeki ise tadından yenmez jssjssjn
Konunun kızla ilgisi ne hocam ahahha
Kızla değil senle ilgisi var jsdjs
Zeki erkek çok bence
Muhtemelen senin zekan ortalamanın üstünde ondan öyle geliyorlar sanaa jsjsj
Yok ortalamanın üstünde falan diilimmm. Madem alıcam hepsi mal çıtır olsun !!!
Kadınlar daha mal sanki sjsjsj
Çıtır mı alalım biz de
Kadınlar daha mal mı sus ve giiittt
Sen erkekler ile konuştuğun için erkekler daha mal geliyor sjjsj
Erkek olup kadınlarla konuşsaydın anlardın
Biraz haklısın ve bir erkeğe haklı demek istemiyorum git
Biraz malız ama biz olamadan da hayat çekilmiyor jssj
Düşünsene zekanın farkına varıyorsun mal erkek gördükçe
İyi hissettirir sanki bir yandan
Kardeşim, küçük erkekte çocuk avutursun. Büyük erkekte mal olsa bile olgundur. O yüzden bence büyük ile ol
Kafa yapısı uyuyorsa ve çok az yaş farkı varsa okey bana göre. 2-3 yaş büyük olabilir benden.
Benden büyük olmasi sart
Ekmek almaya gönderirsin işte ne güzel dkdkd
Hiç ilgimi çekmez büyük olması lazım
Ablalara saygım var, olmaz.
Ulan profilinde 35 yazıyor yaşın
Kaç yaşındasın ki
Ben seni çok mutlu ederim
Hayır sus erko
Tanımadan bilemezsinki
bnce hklisin
etkler.
Saçma
Vayyyy güzelliğe bak 👌👌
O nedir abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gülmekten gözümden yaş geldi, tespitin aşırı doğru! Erkeklerin olgunluğu maalesef yaşla değil, karakterle alakalı bir durum. Yaş sadece kimlikte yazan bir rakam yani 💅
Eğer enerjiniz tutuyorsa, seni el üstünde tutuyorsa ve birlikte eğlenebiliyorsanız yaşın hiçbir önemi yok. Kendinden küçük biriyle olmak sana harika bir dinamik ve canlılık da katabilir ✨
Peki şu an flört ettiğin gençle aranızda nasıl bir çekim var, kafaca uyuşabiliyor musunuz? ☕💖