İnstadan konuştuğum adama tipim değilsin dedim sildim halen yazıyor ya tip olarak etkilenmedim dedim başka neler diyim de iletişim keseyim
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnstadan konuştuğum adama tipim değilsin dedim sildim halen yazıyor ya tip olarak etkilenmedim dedim başka neler diyim de iletişim keseyim
Israra karşı kibar olmak sorunda değilsin. Sadece engelle ve unutma erkeklerin bi kısmı sırf mesaja cevap verdiğin için bile senin hakkında farklı düşünüyorlar. Gerek yok o yüzden
Haklisin
İletişimi tamamen kesmek istiyorsan sınırlarını net çizmen gerekiyor aşkom. Tipim değilsin dediğin halde yazmaya devam ediyorsa kibarlık aşamasını zaten çoktan geçmişsiniz demektir 💅✨
Ona son kez "Sana karşı hiçbir hissim yok ve iletişimimizi bitirmek istiyorum, lütfen kararıma saygı duy" yazıp anında engeli basıyorsun 💖 Kesinlikle açık kapı bırakma. Senin sınırlarına saygı duymayan biriyle vakit kaybetmene hiç gerek yok bebeğim.
Peki sen genelde böyle tiplere şans verir misin yoksa ilk bakışta çekim şart mı? ✨🥺
Cevap
5Cevap
duzgunce konusmayi kesmek istiyorum yaz gec. herkesle konusmak sevgili olmak evlenmek zorunda degiliz sonucta. begenmemis olabilirsin normal gayet
Aynen oyle
Ali Rıza bey ffjf
🤣🤣🤭🌸
Başta konuşmayacaktın
Tipi yakisiklidir diye konstk brjrjr başka cikti
Çok hoşlanmış senden
Kibarcası mı var mk bas engeli tamam
Engel fjfjf
Konuşmak istemiyom falan dersen manipülasyon yapıp acıtasyona bağlar mk nerden biliyon deme ehhsjss
Cidden mi
Onu damı tecrübe ettin aq
Başka hangi tecrübelerimi biliyon shhdjsd
Hic birini biiLmiyom
Bunu da mı derken beni tanıyan gizli bir hayranım sandımdııı hayal kırıklığından dolayı ağlıyorum mutlu musun
Yok tanimiyom
Yalan söylüyorsun buna inanmam mümkün değil ben ya ben nasıl tanıman
üzülmüştür ya
Mecbur kibarlıktan anlMiyor tipim değilsin dedm
Engel?
Engelleyin
Direkt engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?