Oğlanı hiç görmedim, ailesini de. Çocuk benden 5 yaş küçükmüş. Ve bu durumdan dolayı istemedim
Sizce aradaki 5 yaş bir tek bana mı çok geliyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oğlanı hiç görmedim, ailesini de. Çocuk benden 5 yaş küçükmüş. Ve bu durumdan dolayı istemedim
Sizce aradaki 5 yaş bir tek bana mı çok geliyor?
Hep erkek mi kadından büyük olacak bir görüş bir bak bakalım Kendi geliştirilmiş mi olgun mu kendini ifade edebiliyor mu günün sonunda erkekler biraz geç olgunlaşıyor eğer baktığında bir çocuk büyüteceksin tabii ki gerek yok ama olursa kendi gelişimimize yanına yakışıyorsa neden olmasın
Aradaki yaş farkı tek başına asla bir engel değil ama senin hissettiklerin de çok normal ✨ İnsan görmediği ve tanımadığı birinde önce sayılara takılabiliyor. Ama bence önemli olan takvim yaşı değil, tamamen ruh yaşı ve hayat vizyonu 💖
Benim ilişkimde de karşılıklı olgunluk ve enerji uyumu her şeyden önemli. Belki de o çocuk senden daha olgun bir ruha sahip, bilemezsin ki 💅
Ön yargılarını bir kenara bırakıp sadece bir kahve içmeye ne dersin? Bence şans vermeden karar verme. Sen daha önce hiç senden küçük biriyle flört etmeyi denemiş miydin? ☕✨
Cevap
10Cevap
Gönüller bir olsun yeter ki gadası
Kadın büyük olunca annelik yapma riski var ben sevmem
Biraz güzel senin için olgu erkek daha iyi bence senin için
Sevsen bir şey olmaz hatta şartlar iyiyse de bir şey olmax
Çok degil aslında.. Ben zamanında 3 yaş büyük kadınla evlenmemiştim. Simdi cok pişmanım.
Annem babamdan 10 yaş büyük hiç sorun olmadı
Çüş
@Ehlitevhid anaannemde dedemden 12 yaş büyük anaanem boşanmış ve 2 çocukluyken dedem yetimhanede yaşayan bi oğlanmış😂
Anneannen dasakli kadınmış ajsbwksnsk
İyi değil. Sen kaç yaşındasın.
27
Peki ben seni tanımak istesem ciddi anlamda
avutsun bahaneler boş ver
Çocuk muamelesi görür
Sanmıyorum
Kafalar uyuşuyorsa ve çocuk olgunsa sıkıntı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?