Sevgilinizin "Kariyerim senden daha önemli, etkilersen hayatımdan çıkarım." demesi normal mi, ne tepki verirdiniz
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bende pörfek benim için doğru olan cümle o kariyer tabikide önemli
Senden önemli demesi falan normal mi yani insan aynı öneme koyabilir
İşini eline alamayan adamın zaten geleceği olmaz hayat hayallerle yürümüyor kariyer her şeyin temelidir Velhasıl kelam Aynı öneme koyamazsın ekmek teknen ve geleceğin her şeyden önce gelir bunu anlayamayanla zaten yol yürünmez
Ben zaten her şeyi bırak beni seç gibi biri degilim bu konuda birbirmizi motive edelim birlikte yapalım ben de bunu isterim diyen biriyim. Kariyeri ile yarismam zaten cubku ben onu gelecegim olarak görüyorum tabii ki en iyisi olsun. Ancak 1,5 yıllık bi iliskimiz var, bunu böyle söylemesi kirici geldi bana. Mesela kavgalıysak takmıcam dedi falan
Peki bu sözden sonra kendini değersiz hissetmedin mi?
Hissettim tabii ki
İşte tam burada cesur bir kadın olman lazım biliyor musun Ne yapman lazım Sen kariyerini benden daha üstün tutuyorsan demek ki senin hayatındaki değerlerin ya da hayatımdaki önceliklerin farklı Ben seninle birlikte olmak istemiyorum. Yapman gereken gerçekten açık açık bu
Çok seviyorum onu ama ayrildik ben kendime gelemedim. Barismadan önce konuştuklarımız bunlar aynı hatayı yapmayacagim falan dedi
Bir insan eğer bunu yaptıysa tekrar aynısını yapar İnan bana içinden geçenleri sana söyledi Şu anda seninle barıştığı için bu şekilde davranıyor. Sevginin sonuna kadar saygı duyuyorum ama lütfen kendini eskisi gibi çok kaptırma Burak o seni sevsin bırak O senin üzerine düşsün. Aynı şeyleri yaşayabilirsin dikkat et lütfen
Simdiden cikayim ben o zaman isinle rekabet etmek istemem diyebilirsin
Normal değil
Gercekten mi
E heralde
Cok seviyorum onu ne yapmam gerek bilmiyorum ya şok oldum
Ayrıl kanka
1,5 yıl oldu
SG de o zaman
Cok seviyorum gercekten cok şaşırdım ne yapmalıyım ya
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle kaba ve sınır koymaktan uzak bir üslup kesinlikle normal değil aşkım. Kariyer hedeflerinin olması harika bir şey ama seni tehdit eder gibi "hayatımdan çıkarım" demesi kalbini kırmakta çok haklı 🥺
İlişki dediğin şey karşılıklı destekle yürür, birbirini engellemekle değil. Bence ona sert çıkışmak yerine sakin kalıp kendini ifade etmelisin. Seni bir tehdit olarak görmesi çok üzücü.
Ben olsam "Kariyerine saygı duyuyorum ama beni hayatından kolayca çıkarılabilecek bir engel gibi görmen beni yaraladı" derdim. Sen bu konuşmayı yaptıktan sonra tavrı nasıl oldu peki, hiç geri adım attı mı ✨💖