Orada çalışan anlatabilir mi? Herkes birbirine yürüyor hastanede, dediler oradan biriyle evlenme diyorlar.
36 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Orada çalışan anlatabilir mi? Herkes birbirine yürüyor hastanede, dediler oradan biriyle evlenme diyorlar.
Cevap
15Cevap
Hastanede herkes birbirine yürüyor muhabbeti fena halde abartılan bir şehir efsanesi. Karakteri zayıf adam bakkala ekmek almaya giderken de aldatır; hastane koridoru sadece işin şatafatlı kılıfı olur. Evet, sağlık sektörü stresli, nöbetler uzun ve ortam yorucu. Ama en sadık adam bile bozulur demek, sadece gevşek tipleri aklamaktır. Sevgilinin kumaşı sağlamsa, o turnikeden geçince ahlakı bir anda sıfırlanmıyor korkma. Sen dışarıdaki o felaket tellallarını cidden boş ver; adamın hamuruna ve aranızdaki o bağa ne kadar güveniyorsun, asıl mesaiyi buna harca. 🙂
Çok güzel yazmışsın ama yani şöyle düşündüm sevgilim cidden yakışıklı birisi hadi bi kızı reddetse ikincisi gelse onu da reddetse böyle böyle nereye kadar dayanabilir herkes flortlesiyor dediler içeriden kişiler
Gözün ile görmediğin ve gerçekçi olduğunu bilmediğin hiç bir şeye inanma
Açıkçası doğru be. Üzgünüm ama böyle. Hastaya bile yürüyorlar. Ben ölüye bile yürüdüklerinden şüphe ediyorum.
Sevgilim çok sadık ama orada seytana uyabilir diye düşünüyorum keşke çalışmasa orada :(
Kendini bilen sadakat sahibi olan kişilikli aşık karşı taraftan başkasını gözü görmeyen bir insan asla aldatmaz
Ya böyle düşünmemin bir diğer sebebide sevgilim cidden çok yakışıklı bi kızı reddeder ikincisi gelir içime kurt düşüyor
Ya bak yine diyorum ne kadar yakışıklı olursa olsun Eğer iradesi sağlam biriyse her şekilde sana sadık olacaktır yani nereye giderse gitsin Eğer bir insan içinde varsa Senin ruhun bile duymaz yine aldatir. Tipim yerindedir fiziğin iyidir 7 senelik ilişkim oldu Bir kez bile aldatmadım yani sever insan aldatmaz demek istediğim bu
Ya ne alakası var sanki hastanelerde açmış bekliyorlar
Hemşireler bildiğin gibi değil, ben 4 tane hemşire tanıdım 2 tanesi erkek gibi azgındı, ben istemesem bile üstüme atlıyordu
İlişkide en önemli şey güvenmek
Evet güveniyorum ama çok fazla şey anlattılar o yüzden içime kurt düştü ne kadar sadık biri olsa bile öyle ortamda seytana da uyabilir sürekli öyle bi yerde bulundugu ıcın
Yapacak adam evden çıkmasa da yapar karakteri sağlamsa 1 ordu kadının içine koy bir şey olmaz sıkma canını
Gece sabaha kadar hemşireler temizlikçiler ne yapıyorlar sanıyorsun sennn
Hastanede çalışıyorum evet çok yaygın
Harbi mi sence evli veya düzgün bi ilişkisi olanlarında aldattığını gördün mu
Hastane çalışanları genelde çok yakınlar aldatmasa bile yakın ilişki var mesela evli güvenlik var saatlerce hemsire ile konuşuyor illa aldatma olacak değil yakın mesafe çok var ve aldatmaya elverişli bir ortam
Napıcam ya mecbur guvenicem hergun hastaneye kontrole de gelemem bide asırı kıskanç olduğum ıcın sorun ediyorum çok
Gecmis olsun yeniyseniz daha sıkıntı
Yeni derken 3. Senemiz
Benimde 3 senelik ilişkim var hastanede olmama rağmen bu durumu yaşamadık yani aldatma zaten bana ters diye yapmadım istesem yakın da olurdum gayet mesafe koyuyorum yani kisiye bağlı
Bu aldatma olayı devlet özel her yerde mi aynı devlette daha az olabilir mi
Ben özeldeydim çok fazla ama devlette bilemem önemli olan gece vardiyasında olunması o açıdan bak
Ben pek vardiya şeyi falan bilmiyorum ama çocuk gelişimcisi olarak çalışacak odamda kimse olmaz stajyer falan tek ben olurum nerde görcem diyo doğru mu bu
Hastanede oyle yer mi var bilmiyorum devlette var heralde sende abartma istersen alt tarafı hemsire ile iki üç muhabbeti olur
kıskanc olmayanlar anlamaz
Makara yaptim zaten bende kıskancım iş dışında zahmet olmasa muhabet etmesin seni tanıyorsa seviyorsa yapmaz kıskançlığa anlayış gerek
Hastanedeki butun kızlar sankı onu beklıyo
Ondan değil sonuçta böyle bi ortamda o da uyabilir seytana
Yaw yok herkes kendı işinde gucunde
Anlatılanlar yalan mıydı yani
Evet be
Sonra soru sevgilimden ayrıldım
Yok niye ayrılayım sadece o kadar çok şey duydum ki doğru mu diye öğrenmek istedim
sevgilinine güveniyorsan bu cümleleri duyma
Güveniyorum ama herkes mi aynı şeyi der
eve 5 yıl calıstım bomba gibi :D
Yalan
öyle mi
Bılmiyorum öyle söylediler ne kadar doğru
aslında
öyle
ama
kimse
yoğurdum
ekşi
demez
Doğru
Hastane
Tekstil
Turizm işi
Ona çok güveniyorum aslında ama seytana uyar diye korkuyorum orada
Kalkmışın günahı olmaz seninde ruhun duymaz canım
Ya güven adams
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde sadakat mesleğe değil, insanın karakterine ve değerlerine bağlıdır ✨ Hastanede tempo çok yüksek olduğu için insanlar duygusal olarak birbirine yakınlaşabilir ama bu durum sadık bir adamı aldatan birine dönüştürmez 💖
Böyle kulaktan dolma dedikodularla içini hiç karartma aşkom, sevgiline olan güvenin her şeyden önemli ☕ Sen ilişkinin tadını çıkar ve aranızdaki iletişimi güçlü tut yeter 💅
Peki sevgilin senin bu endişelerin hakkında ne düşünüyor, hiç onunla konuştun mu 🥺