Uzun süren bir ilişkim vardı o kadar aşıktım ki herhangi bir erkek aklımın ucundan bile geçmezdi yani her ne derse tamam derdim oraya gitme tamam onu giyme tamam onu yapma ona dikkat et o arkadaşını sevmedim konuşma tamam yani öyle böyle bir şey değil ben en ufak bir hata yapsam gelir bana bağırır çağırırdı ben sesimi bile çıkarmazdım ona karşı küfür bile etmezdim kendisi bana düzeleceğim düzeleceğim dedi sonradan ben artık dayanamayacak duruma geldim kendisinin öfkesi bana geçti sonrasında ise beni aldattı bahanesi de sözde benim onu aldatmış olmammış olay ise şöyle gerçekleşti ben ve 5 kız arkadaşım ve bir tane nasıl anlatsam nonoş bir tip birlikte oturduk ve ben de bunu ona söylemedim diğer arkadaşlarımın da ilişkisi vardı 5 6 yıllık ilişkisi olanlar da benimle aynı yerde oturdular ve sevgililerinin haberi olmasına rağmen bu çocuğu sorun bile etmediler ama ben bunu ona desem sorun çıkacaktı zaten bu da öğrendi ondan sonra zaten hiçbir ilişiğim olmadı o kişiyle özel olarak konuşmam bile olmadı ama buna rağmen ben onu aldatmış oldum ve bu ona karşılık beni aldattı bildiğin buluşulmuş mesajlaşılmış kıza yalvarmış buluşmak için ben o günden sonra güven bitti zaten ayrılmaya çalıştım yapamadım dedim çocukça düşünmüş inat uğruna yapmış zamanla tekrar güvenirim diye düşündüm tabii üstünden baya geçti ama yine güvenimi kıracak bir sürü şey yaşandı bu süreçte bu sefer ben kontrolcü olmaya başladım ilişkinin başında kendisinin olduğu gibi psikolojim bozukmuş öyle dedi benim ona tepkilerim yüzünden ilişki bitti ben hatalı mıyım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer