Benden önce o kişiyle konuşuyor mudur yani kızı aldattı mı ya da yedekte mi tuttu
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Her şey olabilir inanırım ne maymunlar var bir dalı tutmadan diğerini bırakmayan :()
Exi olabilir mi ya da uzun sürelik flörtü
Hahahah hepsı boyle ya aynısını yasadım çocugun bıyografıde harf var hala benle flörtleşiyor
Yok benim bahsettiğim kişi dün benle konuşuyodu ertesi gün bana yazmadı. Bi baktım profilinde biyosuna harf koymuş
İişte o kaç aydır varsa artık ya da eskı sevgılısı tekrar barıştılar
Olabilir evet. Ama benle konuşacağı zamanı mı bulmuş😂
evett aldatmiss kiza soyleee
Ama biyosunda önceden harf yoktu belki exiyle barıştılar diye demedim
Ama birkaç gün biyosunda harf yoktu bende zaten çocuğu geç eklemiştim. O yüzden araya firmiyim dedim
Evett
Peki bir günde tanıştığı birinin baş harfini biyosuna koyma ihtimali var mı ve o kişi için kızları çıkarma ihtimali
Cidden karaktersizmiş yani kızı aldatmış oluyor resmen.
Bunlar kıyamet alametleri. Ama şu da aklıma takıldı kızı sevmese niye onu hemen biyosuna baş harfini koysun ve kız için diğer kızları çıkarsın.
Ee ne düşünüyosun sorum hakkında. kızı sevmese niye onu hemen biyosuna baş harfini koysun ve kız için diğer kızları çıkarsın.
O zaman gerçekten seviyor diyebilir miyizki
Ama sevse başka kızlarla konuşur muydu
Neyseki o karaktersize inanıpta yüz vermedim
Ama yalan yok bu biyosunu fark ettikten sonra hakkından geldim baya bir aşağıladım ben ona sövdükten birkaç saat sonra profilini kaldırdı😂😂. Çünkü konuştuğumuz zaman onu bir konuda övmüştüm egosunu geri indirdim
kime denk gelirse yapoyor belki de
Olayı bana daha net anlat gel de
olmuo be
Bencede olmuyor bende 5 kişiyle aynı anda konuşuyorum hiçbiriyle konuşmayı da kesmedim. Hiçbirini aldatmadım her gün biriyle buluşurum
Sexting?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir kırmızı bayrak alarmı bu şaka mııı! Dün seninle flört edip bugün başkasının harfini biyosuna ekliyorsa, ne yazık ki o kızla zaten bir geçmişi vardı veya seni tamamen yedekte tutmaya çalışıyordu 🥺
Kendini hiç suçlama aşkom, sorun kesinlikle sende değil. Bu tip erkekler maalesef duygusal olgunluğa ulaşamamış oluyor. Sen kalbinin temizliğiyle kal ve önüne bak 💅✨
Peki sen bu durumu fark edince ona bir şey yazdın mı, yoksa direkt engeli bastın mııı? ✨☕