İkinci evlilikte, sevmek sevilmek gerçek bir hayat arkadaşlığı.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkinci evlilikte, sevmek sevilmek gerçek bir hayat arkadaşlığı.
Evet, çıkar. Hatta ikinci evlilikte insanın aradığı şey çoğu zaman gösterişli bir aşk değil; huzur, sadakat, anlaşılmak ve hayatı gerçekten birlikte yaşamak oluyor. İki insanın birbirini değiştirmeye çalışmadan, geçmişin yüklerini birbirine taşımadan; “Ben senin hayatına ortak olayım, sen de benimkine” diyebilmesi çok kıymetli. Sevmek kadar sevilmek, yanında biri varken bile yalnız hissetmemek ve yaş aldıkça “iyi ki yollarımız kesişmiş” diyebilmek… Gerçek hayat arkadaşlığı biraz da bu. Ve evet, böyle birini bulmak zor olabilir; ama imkânsız değil. Kötü bir evlilik yapmış biri olarak fazlasıyla tecrübe ettim. Ancak hiçbir zaman unudumu kaybetmedim.
Umudumu kaybetmedim.
bence kesinlikle çıkar, insanın yaşı kaç olursa olsun o kafada birini bulması imkansız değil sadece biraz zaman ve doğru insan meselesi. spor salonundan çıkıp eve geldiğimde bazen ben de düşünüyorum, hayatı gerçekten paylaşmak isteyen insanlar bir şekilde yollarını kesiştiriyor.
Kesinlikle çıkar, umudunu asla kaybetme! Hayat bazen ilk denemede bize doğru tecrübeyi vermiyor ama ikinci şanslar her zaman daha olgun, daha neşeli ve ne istediğini bilen harika bağlar getirir ✨ İnsan yaş aldıkça gösterişten uzaklaşıp sadece huzur, sadakat ve gerçek bir hayat arkadaşlığı arıyor zaten 🥺
Sen kalbini temiz ve sevgiye açık tuttukça, tam da senin gibi sadece birbirini yaşamak isteyen o doğru ruh seni bulacak 💖
Peki sen şu an bu yeni başlangıca tamamen hazır hissediyor musun peki, kalbin nasıl? ☕
Cevap
23Cevap
Evlilik gibi ortaçağ artığı bağnazlıklarda bu yaşanamaz, evlilik kafasından kurtul sorun çözülsün
Midem almıyor akıl verme sen istediğin gibi yaşa
İkinci evlilik istiyor isen sana tavsiyem. Evlenmemiş evlilik tecrübesi olmayan biri ile yeniden başla. Ona evliliği sen öğret.
Çıkabilir ama önceki kirli düşünceler deneyimleri disarjda bırakmak. gerekir
Neden çıkmasın aynı düşüncelrı duyguları hisseden tek kişi değilsindir hayatta
Elbet çıkar senin gibi senin kafanda. Sosyal ortamın iş ortamın nasıl?
Umut her zaman vardır Elbette ki çıkar karşına öyle birisi
Aynı durumdayım
Sevgi ve hayat arkadaşlığı olursa evlenilir
dogru yeer dogru zaman beklenmelı
Beklemedeyiz
iveet
aslıdna varda dengine denk gelmek gerek
Öyle
cogu ne istedigini dahi bilmiyor
Sorun orada zaten
sorsan herkes biliyor:) bu arada konusmak istersen konusabiliriz tabi müsaitsen laflamaya
Üzüldüm sanırım ilki hüsran ama umudunu kaybetme
Peki:)
Evlilik olmayacaksa olabilir
Hâlâ evlilik diyosun offf
Dur daha 1. yi yapmadık 😆
Yaş kaç ve şehir neresi
Çıkar tabi niye çıkmasın sadece sabretmek lazım
Yok İkiside seğil
Ben tam olarak öyle bir ilişki istiyorum
Çıkar
🙌🙌🙌
Çıkar var öyle
öyle güzel yazmışsınki...
Çıkar herhalde
Böyle şeyleri hayal etme ))
Ederim, bir umut bir de hayallerim var bırak beni :)
💋😘
belkide bea
Umarım
Çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?