Güncellemeler
1 gü
Arkadaşlar hadi sosyal medyadan engelledim, telefonumdan engelledim ben bu adamla çok sık yüzyüze geliyorum maalesef. Aynı iş ortamındayız. Bu detayı vermemişim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her fırsatta yazıyor son günlerde. Sürekli şans istiyor. Sevgilim var dememden de anlamıyor. Karşımdaki kibar bir adam, asla kalbini kırmak istemiyorum ama hiçbir nazik reddedişten anlamıyor. En son küfür edeceğim, engelleyeceğim sanırım kibarlık bana göre değil sjsjjs.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Olabildiği yere kadar olur tabii ki
Olır bende denendi ve onaylandı valla.
Hayır olmaz.
Sosyal medyada bu kadar takılacak bir şey yok engelle geç
Sosyal hayatımda karşılaştığım biri işte. Yoksa takipleşmezdim de.
bence reddetmenin kibarcası olmaz, her türlü karşı tarafın hevesi kırılıyor zaten. o gri, kapalı durum çubuğu simgeleri gibi mesafeli durup, mavi yanan mobil veri gibi tek seferde ve direkt söylemek en doğrusu.
yani olabilir ama ozellikle iliskim varken hic kibar reddetmem. direkt engellerim iletisimi keserim, istedigi kadar kibar olsun. sevgilim var dedigimde israr etmeye devam eden biri kibar olamaz bence ahshahshs
kibarda takıntı artık yaptığı etik de değil. sevgilin var yürüyor. sevgilin bunu duysa ne olur Allah bilir. en son küfür etsen hakediyor cidden.
Sevgilim var demenden anlamıyorsa engeli, kalbinin kırılmasını ve küfürü hak ediyordur. Birini aldatmaya teşvik etmeye çalışmak şrfsizliktir.
Kurur kırmadan ayrılıcan ama genede insan lar kırılıyor
Olur tabi olmaz mı. Memen çok büyük derim mesela. O da anlasın artık red yediğini 😝
Olur tabikide bir davar gibi red etmek var birde insan gibi nazikçe kırmadan elden geldiğince
Ama bir kere olur bu dediğim sürekli oluyorsa kabalaşmakta herhangi bir sorun görmüyorum
Hikayeyi gizliyorsun sorun çözülüyor. Bunu yapmak yerine istemem yan cebime koy yapmak
açıkçası ilgisi hoşuna gidiyor yoksa çoktan engellemistin
Kibarlıktan anlamıyolar
Hak edene hakkını vereceksiniz
Demekki olmuyor kibarca
Nerde tanıştınız ki?
Olmaz.
Olur ama olmaz