Erkek arkadaşım kendini saldığı için ondan soğumam normal mi, bu beni kötü biri mi yapıyor?

Baştan diyeyim dış görünüş benim için önemli değil, erkek arkadaşımı çok seviyorum. Ama son yıllarda kendini salmış durumda, göbek bırakmış, kalçası büyümüş, sanki baseni olmuş gibi hatta gibi değil, olmuş… Kalçası benim kalçamın iki katı olmuş, gerçekten bir erkeğe yakışmıyor. Ona spora git diyorum, gideceğim deyip gitmiyor. Ona da diyorum ne bu hal diye, de sağlıksız besleniyorum diyor 🤦🏻‍♀️… Onu o halde görünce ondan soğuyorum. Sözde dış görünüşe önem vermem ama onun o halinden sonra artık önem veriyorum. Erkeğin salması kadar berbat bir şey yokmuş, onu anladım. Ben ise kendime bakıp özen gösteriyorum, aynı yaştayız ama o böyle yapınca ultra büyük görünüyor. Ben de balık etliyim ama o böyle yaptığı için yanımda dev gibi görünüyor. İlla benim mi söylemem gerekiyor yaaaa çıldıracağım. Bir erkek kendini neden salar, neden bunu yapar kendine? Oysa evlilik düşünüyoruz, güzel hayallerimiz var. Soğumaktan bahsediyorum ve bu benim ileriki görüşlerimi değiştirecektir. Bakımsız olmasaymış deyip bitirebilirim.
Erkek arkadaşım kendini saldığı için ondan soğumam normal mi, bu beni kötü biri mi yapıyor?