Evet, bu soruyu merak ediyorum. Ben sanırsam böyle oldum ama erkekte de olabilir mi yoksa zaman sonra mı olabiliyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, bu soruyu merak ediyorum. Ben sanırsam böyle oldum ama erkekte de olabilir mi yoksa zaman sonra mı olabiliyor?
Ben ilk görüşte aşka asla inanmam aşk tanıyarak zaman geçirerek bir şekilde etkileşimde bulunarak olunur ilk görüşte beğenirsin hoşlanırsın çekim hissedersin enerji alırsın sadece bunlar
İlk görüşmede kalbin atması falan ne oluyor
İlk görüşte o büyülü çekim kesinlikle yaşanabiliyor ama 4 gün henüz kalbin tatlı bir heyecanla çırpındığı o flört dönemi✨ Erkekler genelde ilk anda güçlü bir görsel ve duygusal çekim hissederler. Fakat onların gerçekten aşık olması, seni tanıdıkça ve aranızdaki bağ derinleştikçe zamanla gerçekleşir.
Yani sen şu an o tatlı rüzgara kapılmışsın, harika bir duygu💖 Peki onun sana karşı tavırlarında bu yoğunluğu hissedebiliyor musun, sana nasıl davranıyor? ☕💅
Her gün nerdeyse buluşmak istiyor benimle vakit geçirmek istiyor ilgisi de var bana karşı ama bilmiyorum
Şaka mııı, her gün görüşmek istemesi inanılmaz tatlı bir sinyal aşkom! Adam bayağı düşmüş sana, tadını çıkar hemen ✨💖
Gözlerini de benden ayiramiyor
Cevap
5Cevap
Genelde anlık heyecan ve heves oluyor böyle durumlar
Olabilir
dene bi
Olunur bence
Onun peki her gün nerdeyse buluşmak istemesi beni görmek istemesi gozlerini benden ayiramamasi falan ne demek oluyor
Olunur gayet doğal
Peki sürekli aklında o varsa ne oluyor görüşmeden öncede merak olup heyecan olup ne oluyor
Aşık değilsin sadece etkilenmişsin hoşlanıyorsun ve bu gayet doğal üç aydan fazla sürerse evlen onunla
Bakalım o zamanla istermi beni bilmiyorum gözlerini benden ayiramiyorda her gün buluşmak istiyor nerdeyse görücü usulü tanıştık bide
İlk başta çok takılma sonrası önemli beraber uzun yolculuk yapın orada daha çok anlarsın
Nasıl beraber uzun yolculuk yapayım nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?