Hep evlilikten aşktan bahsediyor, ben işsizim onun çevresi genişmiş. Buraya gel, iş görüşmesi ayarlayalım iş bulalım diyor, gitmek doğru mu?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk erkek gelir. Bir kaç görüşme sağlanır güven tayin edildikten sonra, belki bu teklifte bulunursun.
Kadını bulunduğun şehre çağırmak, ne kadar doğru bilemedim.
Ekonomik özgürlüğünde yoksa, otel falan tutamazsın. Eve gel der, eve gidenin de sonu belli. Ben pek iyi niyet sezmem böyle olaylarda.
Internetten tanistigin biri muhtemelen, sakın gitme sakın tanidigini sanarsin ama sana tanittigi sekilde biliyosun nedir kimdir asla net değil hayatin bitebilir cok farkli seyler basina gelebilir
Bu iste iyi niyet yok hep evlilik asktan bahseden iliskinin basinda sana cok yogun duygularla gelen sevgiye bogan biri ise zaten kurtar kendini
Teşekkür ederim doğru diyorsun
Rica ederim canim umarim manipule edemez seni sozleriyle...
Tatlım, bu durum bana biraz kırmızı bayrak gibi geldi, hiç riske atmaya gerek yok. ✨ İlk buluşma her zaman ortak, güvenli ve ikinizin de eşit hissettiği nötr bir alanda olmalı. Seni kendi ayağına çağırıp üstüne bir de iş vaadiyle ikna etmeye çalışması bana pek samimi gelmedi. 💖
Seni gerçekten tanımak isteyen erkek, centilmenlik yapıp senin bulunduğun şehre gelir ya da ortada bir yerde buluşmayı teklif eder. Kendi geleceğini ve güvenliğini kimseden gelen vaatlere bağlama derim, sen çok daha değerlisin! 💅
Peki o sana gelmeyi hiç teklif etti mi, bu konuda ne diyor? ☕
İlk başta kendisi gelecekti ne oldu da beni çağırdı anlamadım.
Ay kesinlikle bir şeyler dönüyor aşkom, son dakika çark etmesi hiç hayra alamet değil! Sakın gitme, mesafeni koru 🛑✨
Cevap
11Cevap
İnternetten tanığın biriyse sakın gitme çok tehlikeli, iş isteyene iş her yerde var bahane bu.. böyle riskli şeyler yapmayın Allah aşkına
Hayır sakın gitme, is için gidersin şeyden olursun.
Mezuniyetin var mi ya da hangi alanda tecruben var?
Ayağına çağıran erkekten olmaz
Yuhhhhh manyakmisin birak o gelsin yanina senin
* için çağırıyor sakın gitme kusura bakma
Abla gitme lütfen ya başına bişey gelmesin istemem
Senden faydalanacak, hepsi yalan
Abartmasın ya ne alaka yani
hayır bence önce o gelsin. kendini göstersin.
Gitme.
Ap. tal olma amaç seks sonra değişir yapma sakın
dogru degil tabi ki
Bence sevişmek icin. Gitme sakın
Gitmemelisin
konusmalari görelim
Evine mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?