Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. kendi suçun değil ki adam sana yalan söylemiş baştan. kandırılan taraf sensin o yüzden bu kadar kötü hissetmen normal ama durumu öğrenince yolunu ayırmışsın ya ona bak sen. ortada bi suçlu varsa o da gayet net belli, önüne bak geç.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 güMutsuz evliliğini senle hareketlendirmiş seni yarabandı yapmış adam 🥹 tecrübeli erkekleri seviyorsunuz onlar kadınlardan anlıyor çabuk kanıyorsunuz o yüzden ben gibi saflarda ne yapacağını bilmiyor yüzüne bakan olmuyor
017 Yorumla
Soran7 güKadınlardan anlaması değildi ki mesele boşluğumu kullandı bildiği halde. evet eşinden uzakken benle can sıkıntısını attı:( kendimi çöp gibi hissediyorum
- 7 gü
Sende suç yok herkesin bir boşluğu oluyor böyle erkeklerde her zaman öyle anları yakalıyor
Soran7 güRuhum bile duymadı gerçekten o da bana öyle derdi ruhun bile duymadan kandırırlar seni
- 7 gü
Zaten sana ipucu vermiş bak belli etmiş sen de niye böyle bir şey yaptı senin gibi birisine? Üstelik saf iyi birine benziyorsun
Soran7 güBana güven bana güven dedi sürekli ben de saf hemen güvendim
- 7 gü
Her erkek sürekli bana güven diyor zaten o yüzden bizim gibi gerçekten güvenilmesi gereken insanlara da bunlar yüzünden güvenilmiyor
Soran7 güNasip
- 7 gü
Hayırlısı 😊
Soran7 güCumada bana da dua eder misin istanbuldaysan
- 7 gü
Bursadayım fark eder mi buradan sana dua ederim
Soran7 güEmir sultana yolun düşerse selamımı iletirsin boynuna attım
- 6 gü
Kimin Selamı var diyeyim gizli kullanıcının mı?
Soran6 güÇok selam gönderdim ben Hazrete o beni tanır inşallah bana nasip olmuyor
- 6 gü
Gel Bursa’ya ben seni götüreyim gidersem söylerim
Soran6 güTeşekkür ederim mutlu olurum selamımı iletirsen.
- 6 gü
Tabiki ileteceğim
- 6 gü
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
7 güKaraktersizlerden uzak dur uzak kızım
013 Yorumla- 7 gü
Konuşmaya devam etme sakın
Soran7 güSözde beni koruyormuş buradakilerden ama o da beni kullandı ya ben ağlayıp duruyorum
- 7 gü
La bişeyler yaşadım demd
Soran7 güNasıl
- 7 gü
Uzak dur evli insanlardan konuşma büyük bir hata yapmış olursun
Soran7 güBilmiyordum ki
- 7 gü
Tamam şimdi biliyorsun burası dönüm noktan işte hataya devam etmek en büyük hatan olur duygularinla değil aklınla karar vermelisin
Soran7 güEngelledim
- 7 gü
Helal sana üzülmede olması gereken hep olmalı sonucu ne olursa olsun
Soran7 gü🥺🥺🥺
- 7 gü
Şunu unutma ne kadar üzülürsen üzül günahlardan ve hatalardan uzak dur sonuçları seni üzmekten beter eder hataların sadece anlık mutlu eder
Soran7 güAllaha havale ediyorum onu canımı cok yaktı
- 7 gü
Et bu hayatta günahının bedelini ödemeyen yok çok şey gördüm takma
- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
6 güBuradan bulduğun insanlara güvenmemelisin tatlım. Evliler bekar, ilişki içinde olanlar ilişkisi yok gibi takılıyor. Doğru düzgünün kaliteli insanları tenzih ederek söylüyorum Böyleleri yok mu Tabii ki var.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin şu an nasıl acıdığını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Yaşadığın bu durum kesinlikle senin suçun veya eksikliğin değil, tamamen karşı tarafın karakteriyle ilgili bir durum. İnsanlara güvenmek harika bir erdem ama maalesef bazıları bu temiz duyguları suistimal ediyor.
Kendini asla suçlama, sen dürüstçe sevdin ve güvendin ✨ Şokta olman çok normal. İçindeki o berbat his zamanla geçecek, kendine biraz zaman ver ve o kişiyi hayatından tamamen çıkar.
Şu an yanında olsam sana kocaman sarılırdım 💖 İçini döküp rahatlamak ister misin, anlatmak sana iyi gelir mi?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267,6b cevap paylaştı.
u 5 güTanımadan kimseyle konuşmazsın sende bir daha.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 güBazı şeylerin değişmesi daha ne olması lazım.
Gerçek anlamda merak içindeyim.
Yürünen yol değişmediği sürece varılacak konumda aynı olacaktır.
Yalanın heyecan yarattığı ortamda şaşırma yetimi kaybettim.
Birinin yalan söylediğini anlamak sadece bana mı mahsus.
Bence doğru değil.
Geçmiş olsun.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Valla böyle üzücü olaylar yaşanmasa iyi olur tabii ama bu sizin şanssızlığınız
Ama karşı tarafta size karşı büyük ayıp etmiş
Adınıza üzüldüm
İnşallah atlatırsınız07 Yorumla
Soran5 güAtlattım çok şükür ama yalnız hissediyorum kırık bide üzgün
Soran5 güNeden ki
Soran5 güHmmm oyle mi oluyo ama bu iş nasip
Soran5 güNasip bu işler
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çünkü sizler kimi seçeceğinizi %0,0001 oranında tutturursunuz, O beceri sizde pek bulunmaz, her seferinde o yamuk kişiyi bulmakta üzerinize yokta ondan.
Onun için endişelenme.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
5 güSanal ortamda Asla Gördüklerine duyduklarına söylediklerine İnanma İnanmayın Kimileri Evli iken Bekar Kimileri Dul iken Evli Kimileri Hırsız Kimileri Para Avcısı vs gider Siz siz olun Asla İnanmayın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Karşı tarafın aylarını heba etmeye çalışırken, kendi aylarını heba etmişsin.
İnsanların vaktini almayıp kısa sürede görüşen biri olsaydın böyle olmazdı.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı.
7 güHiç evlenmedim bu nedenle ilgilenen kız pek yok. Para parayı çektiği gibi karı da karıyı çekiyor. Evliler daha cezbedici nedense
05 Yorumla
Soran7 güAbicim konunun onunla hiçbir alakası yok emin ol her insanda kalp var bazi kadınlar daha hassas duygularımla alay edilmesi canımı yaktı basit görünüyor belki ama güven kolay kurulmaz insanın kalbinde yeşerir bir kere kurudu mu tadı tuzu kalmaz daha. Cuma günü birde bugün Allah kerimdir
- 7 gü
Evli adama aşık olup da bırakabileni görmedim daha. Onun kölesi olacaksın muhtemelen
Soran7 güAllahtan korkarım kimsenin yuvasında gözüm yok benim
- 7 gü
Başka kadının koynuna girdiğini bilmek seni çıldırtacak kıskandıkça daha da bağlanacaksın. Allah yardımcın olsun
Soran7 güBelki bende evlenirim o daha çok kıskanır belli olmaz bu işler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 gübiri var acaba tahmin ettigim kisi mi 😀 evli oldugunu saklayip mesajlarda degisik fanteziler sunan
11 Yorumla
Soran5 güKim herkese mi böyle yapıyor acaba :(
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ah sizin bu tanımadan etmeden bağlanma halleriniz ne olacak ula Nedim ki ben sağa şimdi umarım bir daha böyle bir hataya düşmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 güo kadar bekar düzgün kişiler var ama nasıl buluyorsunuz böylelerini garip. Çivi çiviyi söker hesabı bu soru sayesinde geçmişini unutmaya ne dersin? Tanışalım evlenelim bakir eşini bekleyen biri olarak soran
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Yanlış kişilere bağlanmak gibi bir huyunuz var sizin çoğunuzu çözemedim ki
06 Yorumla
Soran6 güBilmiyordum evli olduğunu
Soran6 güHayır hayal kırıklığı işte
Soran6 güHayır Hayır engelledim direk Allah rast düşürmesin daha
Gizli Üye(36-45)6 güGenelde sehir disi çalışanlar ya da esini koye gonderenler burada bekar oluyor. maalesef bende yapmıştım. Konuştuğum evli idi ben bekarim dedim evliyim diyince delirdi zaten sende evlisin
050 Yorumla
Soran6 güYok ben bekarım evet eşini koye göndermişti o. sira konuştu benle ben hakkımı helal etmiyorum ona doğru değil bence bu
Cevap sahibi6 güBen de yaşadım. Ama konuştuğum evli cocugu vardı. Ben basta bekarim dedim sonra diyemedim. Sonra baktim esinle ayrilmayi düşünüyordu ailesine filan demis ayrilcam diye bende evliyim dedim
Cevap sahibi6 güAma zaten oda evliydi o yüzden sorun olmaz diye düşünmüştüm
Soran6 güÇok kötüsün hiç empati yapmıyor musunuz karşı taraf sizi kurtarıcı olarak görüyor umut satıyorsunuz. İnsan boşlukta olabilir kurtarıcı bekliyordur zaten bundan faydalanmak bu. Ne kadat üzülmüştür kim. bikir en azından o dürüstmüs
Cevap sahibi6 güHemde burada baya meshur taninan biriydi
Cevap sahibi6 gütamam da o evli cocugu var ben evlencem demedimki. Zaten evli cocuklu idi.
Soran6 güBenim konuştuğum adam da beni koruduğunu düşünüyordu sözde böyle koruma olur mu kalbimi çok kırdı uzun süre güvenemem kimseye ben daha
Cevap sahibi6 gütamam da ben ona seninle evlencem demedim konustuk hatta ask mesk cinselligi o açtı. Ben burada yeniydim foto atmayi bile ondan öğrendim. Cinsellik konusuna o girdi telegram actirdi vs vs yani ben ona umut vermedim satmadim
Soran6 güBenjm konuştuğum bana evlenelim dedi. Ama bak demesen De kalp bu meyil ediyor. Eşin bilse ne üzülür onun yüzüne nasıl bakıyorsun burada başka kadınlarla konuştuktan sonra
Cevap sahibi6 güSen şimdi bekarsin o evli hersey yerinde benle oynadi diyorsun. Ama oyle degil iste. Evlilik sikinti oluyor insan konusacak dertlesecek gulecek aglayacak biri olsun istiyor. Kafadan evliyim dese sen by by diyecen olmuyor. Konusunca isiniyorsun bag kuruluyor aranda. Sen sanmaki benle dalga gecti gitti mutlu hayatini yaşıyor oda senin kadar üzgündür. Bunu simdi anlamasanda ilerde evlenince anlarsın
Cevap sahibi6 güBakiliyor iste zaten esinle iyi olsa senle konusmaz
Soran6 güYok be ne üzülecek seni korumak için yaptım diyo sadece hersey yalanmış. Sözde böyle yaparak sitedekilerden korudu. Demedi mi bu kızın hali. Kötü zaten kurtarıcı bekliyo ben neden umut satıyorum ona kalbi acımaz mı. Neden seni seviyorum dedin neden şefkat gösterdin
Soran6 güAllah eşimle huzur versin afiyet geçim versin de böyle şeylere asla düşürmesin
Cevap sahibi6 güInsan isiniyor iste alisiyor zor bir durum. Ben hala o dedigimle arada yazışıyorum mesela olmasa daha iyi ama oluyor iste
Soran6 güCinsellik mi
Soran6 güEşinle yap neden yazıyorsun
Cevap sahibi6 güYa zaten kimse ile konuşmuyorum artik boslukta oldu birkere oda evliydi konustuk birdahada konuşmadım kimse ile
Soran6 güNe oluyor da mesela eşin değil de başkasını istiyorsun
Cevap sahibi6 güO isler oyle olmuyor bekarsin bilmiyorsun. Evlilik 1 yil en babası iki yil iyi sonrasi mecburiyet. Buna etrafin cevrende dahil sosyal medyada kocisle kahve keyfi bilmem ne inanma. En iyi olan bile disarda baskasini arıyor bunu zamanla anlarsın. Evliliklerin %95 boyle %5 te bu isleri beceremiyor ondan
Cevap sahibi6 güBir çok etken var zamanla tartisiyorsun birbirini istemiyorsun cinselligi bile zoraki yapiyosun bekarsin ya ne desem boş anlatamam ki
Soran6 güYa ben kocam beni aladatacaksa neden evleniyorum o zaman ben doyursam da mı gidiyo
Cevap sahibi6 güBazen esinle cinsellikten aldigin zevki biriyle yazistigin zaman daha haz alıyorsun okadar diyim sana
Soran6 güİnşallah böyle biri ile olmam ben dırdır yapmam güler yüz gösteririm. gene de giderse boyu devrilsin ne diyim
Soran6 güNeden neden bekarken de yazısırdın ordan mi alışkanlık
Cevap sahibi6 güEvet bunun doyurma ile ilgisi yokki. Yemek yedi tok gibi degil. Yaptı tamam daha yapmaz degil boyle birsey degil bu
Cevap sahibi6 güDedigim gibi her erkek senin abin baban amcan dahil yolda mini etekli bir kadin gördümü bakar. Bazıları benim kocam yapmaz der onu bir ortamda o gormeden gorme duyma sansi olsa ondan nefret eder
Soran6 güBen de giyerim gözünü de doyururum gene mi bakar
Cevap sahibi6 güYani illaki erkekler farkli birilerini ister arzular birsey yoksa p*rno izler yapar yani
Soran6 güHay böyle işin ben neden bile bile lades yapıyorum o zaman
Cevap sahibi6 güBakar sen istersen ciplak dolas evde o mini etek tayt li birini gördümü bakar ic gecirir. Cunku artık eldw etmis istediginde elinin altindasin acı ama gerçek bu
Cevap sahibi6 güDünyayı sen evlenmemek ile degistiremezsin illaki sende evlencen belkide sen bıkıp aldatcan. Bukadar erkek essekle aldatmiyorki karısını. Sonuçta aldattigida kadin onunda kocası var
Soran6 güÇok zoruma gidiyo
Cevap sahibi6 güSonuçta erkek kadinla aldatiyor oda birinin karisi işte
Soran6 güBelki senin eşin de yapıyor
Soran6 güDediğin
Soran6 güBuna geliyo
Cevap sahibi6 güYani anliyacagin evlilik hayal ettigin gibi birsey degil. Evlendiginde aklina gelcem demisti hakliymis diyecen. Belkide burada sorcan biri vardı diyecen
Cevap sahibi6 güKadın yaptimi zateb birakir gidiyor
Cevap sahibi6 güBenimki abdestli namazli ordan yirtiyoz işte
Soran6 güSen değil misin abdestli namazlı ona bakılırsa ben de öyleyim
Cevap sahibi6 güBen degilim hafizlik okudum sinra araştırınca inancsiz oldum
Cevap sahibi6 güYani aci ama gercekler bunlar
Soran6 güİçimi közledin tamam sus
Soran6 güBen nasıl uyuycam ya
Cevap sahibi6 güZaten arastir bak dini iyi bilen arapca bilen hafizlik okuyolanlar genelde ateist oluyor. Bilmeyen zaten inancini değişmiyor
Cevap sahibi6 güBil. Istedim yani pembe panjurlu evim olacak hayaline dalma derim
Cevap sahibi6 güSana tavsiyem once nasil iyi bir hayat yasarim de kendini ona gore yetiştir. Buyudum evlendim tamam deme sana tavsiyem bu
Cevap sahibi6 güBu arada bunlari sana derken de sendende yasca baya buyugum haberin olsun. Bunlari para versen duyamazsin
Soran6 güEvlenmiycem ben aşırı kıskanç biriyim.
Cevap sahibi6 güEvlenme calisiyosan calis kendine bak kimseye mutac olma
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
7 güAnasını satayım biz konuşursak kimse bulamıyoruz evliler 3.05 kişiyle konuşuyor ben böyle şansın içine tüküreyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
6 güSen noye kendini kotu hissediyorsun seni kandiran hissetmeli bu sekilde
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
5 güSevgili gibi mi konuştu flört mü ettiniz yoksa öylesine bi dost gibi mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Neden hissediyorsun ki sen onun berbat hissetmesi onun utanması şey yapması lazim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
6 güYa ne olacağıdı ne bekliyordun ya başka 🙄🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
6 güNasıl böyle yalanlar söyleyebiliyor insanlar aklım almıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, kesin evli mutsuzdur, çocuk için boşanmiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
6 güNormal kötü hisetmen yani yanlış insanlar muhatab olursa bedelinede katlanacan bunu bilmelisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 güBuradaki erkeklerin yarısından fazlası öyle inan bana yani üzülme boşuna
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 güSoğuk su iç Ulan sormadın mı evli misin bekar mısın diye
01 Yorumla
7 güBunların yüzüne kızların bize yaklaşımıda bir hayli zor oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güÇok üzüldüm şimdi sana benimde eşim yaptı burada birisiyle konuştu
12 Yorumla
Soran5 gü🥺🥺
Cevap sahibi5 güKim merak ettim ben bulamadım ama
- Aşk İlişkileri konusunda 47,1b cevap paylaştı.
7 güÇok var öyleleri maalesef. En güzeli mesaj kutusunu kullanmamak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 güEvli oldugunu soylemediyse bekarim dediyse sende onu bekar olarak bildigin icin kendine yuklenme. O adam vicdan azabi ceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 güsen neden berbat hissediyorsun kendini devam et hayatına.
dert arıyorsunuz kendinize
00 Yorumla Her tanıştığın insana güvenme, sade evli değil başka bir şey de çıkabilir ortalık zaten bozuk insanlar kafayı yemiş anam güvenilmez herkese
01 Yorumla
Soran6 güVicdansızca birini duyguları ile kandırmak gönül eğledi eşi yokken işte
Gizli Üye(25-29)6 güBuradaki kimseyle mümkünse konuşmayın size sorunlarınızla ilgili yardım edeceğini söyleseler bile ayrıca kötü hisseden kişi sen değil o haysiyetsiz olmalı beddua et geç ya senin haberin yok sonuçta kötü hissetmen için bir sebepte yok yani
05 Yorumla
Soran6 güBana beni koruduğunu söylüyordu böylece başka erkeklerle konuşmamı engelliyormus. Ama farkında bile değil işte birinin güvenini kırdığının
Cevap sahibi6 güSakın öyle düşünme bu onun içini rahatlatması suçu kendi üzerinden uzaklaştırmak için uydurdugu bir yalan büyük ihtimal kendisi bile kendini kandırıyor evin içinde böyle. Güvenini sonraki tanıştığın kişiye yansıtma evet birisine karşı güvenin yok olabilir ama herkes aynı değil tabii ki ufak tefek şüphelenebilirsin ama ileride kimsenin üzerinden çok tedirgin bir şekilde ilerlersen üzülen sen olursun, bunu ben söylüyorum bak ben çok yaşadım güven sorunlarım olsa bile her şey gelip geçici hayat yaşamak için kısa ve güzel
Soran6 güBana sen çok safsın dedi yaşadıklarım için seni burada kandırırlar sil siteyi dedi ama ben bilmiyorum ya güvendim şimdi içim buruk güvendim boşluğumu kullandı sanki daha çok boşluk oluşturdu
Soran6 güBundan sonra nasıl güven duycam. birine gece ben evliyim diyişinde yaşadığım şok gitmiyor aklımdan çocukları varmış
Cevap sahibi6 güOf saflıkla alakalı değil canım sen nerden bilebilirdin? evet kandırırlar çünkü burada yalancı dolu. Herkes kandırılmaya çok müsait burada veya herhangi bir sosyal medyada bu bizim saf olduğumuzu göstermez insanların pisliğini gösterir
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. zaten evlenmeyeceksen boşuna üzülmene gerek yok
00 YorumlaBerbat hissetme konuşup sosyallaşmısın daha ne olsun burdaki lerin çok ğu evlidir bence ya da ayrılmış takma çok hayatını yaşa 😉
00 Yorumlaİnan senin kendini kötü hissetmene gerek yok seni geyet iyi anlıyorum ama onun güzel kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 güSen ne kadar iğrenç birisin yaa evli çocuklu adamın sikisini kaldırma sevdalısısın sırf amısının zevki için aile yıkarsın aşağılık kız
12 Yorumla
Soran5 güBilmiyordum evli olduğunu sakladı öğrenince engelledim zaten
Cevap sahibi5 güBence karısına varsa imkanın kocan böyle biri diye göster diyecem. Ama. Her 100 evli erkekten 99 tanesi zaten eşini. Aldatır artık normal geliyor bunlar
7 güGeçer sadece buradakileri ciddiye alma burdan sevgili vs yapılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 güBu sitenin böyle vakaları hiç bitmiyor. Hiçmi ders almıyorsunuz
00 YorumlaBazen kısmet olmayınca olmaz bazen olacaklarsa da Dağlar deliler açılır Bir bakmışsın olmuş
00 YorumlaNe olur olsun yinede asla sosial medyadan biri ile olmayın
00 Yorumlaburada herkes anonim herkes her şey olabilir, dikkat et, burayı çok ciddiye alma bence.
00 Yorumla
7 gühaline şükür et ya birde yapay zeka çıksaydı ne yapardın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Bekarlardan daha sivri zekalılar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Burası Güvenilir Bir Yer Değil
02 Yorumla
Soran6 güHaklısın ne denir ki artık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 güCok merak ettim kimmiş o 😂😂😂
02 Yorumla
Soran6 güEtme ne ediyon başlamıştır başkaları ile konuşmaya çoktan
- 6 gü
Tamam la dövme etmem ☺️☺️
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. İsminide Verde insanlar serefsiz görsün
00 Yorumla
5 güKimseye güvenme devir değişti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
5 güGenelde hep hüsran
00 Yorumla
5 güŞimdi bu kız kime güvenecek al işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
5 güÇünkü malsınız. Alınmaca yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ama burası KS bunu tahmin edebilmen gerekirdi
03 Yorumla
Soran5 güİnsan kendini bazen kötülerden korur gibi gösterir ama kendi aslinda onlardan daha kötüdür manipüle yöntemi işte
Soran5 güAllah kerim
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
5 güBaştan sormadın mi
Yalan söylemek yanlış vebal00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
5 güburada konuştuğun kimseye güvenme
00 Yorumla
5 güsana yaramıyo burası sil git
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Takma kafaya ya takıl geç eğlenemene bak
00 YorumlaAlışırsin hepsi böyle 🫠
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Sen berbat hissetme o pu çocuğu öyle hissetsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 6 güBurada kolay kolay güvenmemek lazım ya maalesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
6 güNedeni sende cevabı sende
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Başta söyleseydi keşke
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
6 güHemen kestirip atın yoksa olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
u 6 güBuradan birine güvenme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Kesin nude falan istemistir bu
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat