Değer görmediğimi düşünmekte haklı mıyım rica etsem yorum yapar mısınız?

Sevgilim uzun zamandır benimle evlenmek için ölen biriydi, hatta eşya almak için ısrar ediyordu, almıştı. Buluşunca çok ilgili, centilmen, mesajda da çalışırken dahi zaman ayırıyordu. Kötü zamanlarımda uzaktan da olsa destek oldu. Durumum iyi olduğu halde paramı harcatmazdı. Böyle bakınca değer veriyor gibi, ben de kendimi kandırdım. Uzak mesafedeydik, imkânı olduğu halde mesajda özledim derdi ama aylarca beni görmeden durabilirdi. Uçakla 1 saat, durumu var. 3 günlük tanıdığı iş arkadaşlarıyla sırf maç yapabilmek için gidiş-dönüş 5,6 saatlik yol giderdi. Yakınım vefat etti, yanıma gelmedi, daha ne kötü şeyler oldu gelmedi. Kankası 8,9 saatlik mesafedeki aile tanışmasına gitti, bu da onunla gitti destek için. Askere gideceği zaman aylarca görüşmediğimiz halde gelmedi. İş yerindeki (toplam 5-6 saat mesafe) kankalarıyla vedalaşmaya gitti, daha nicesi. En son başka şeyler oldu arkadaşların daha değerli dedim, kendini onlarla mı kıyaslıyorsun, taktın onlara dedi, tartıştı. Güya ben çok değerliymişim, sırf bu sözü söyledim diye kavga etti, hiç cevap vermedim, hayatımdan sildim.

Değer görmediğimi düşünmekte haklı mıyım rica etsem yorum yapar mısınız?