Doğulu biriyle nişanlanacağım bilgisi olan? Aşiretler bu arada
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğulu biriyle nişanlanacağım bilgisi olan? Aşiretler bu arada
Cevap
5Cevap
Seni bir çarmağa gerseler var yaa ne acayip olur demii
Çarmağa germezlerde yakabilirler urfa mağlum dhdjd yok ya bisey olmaz
Sen de bir psikopatlık sezdim haa 🤣🤣
Ya neden Kürt? 🥹 Hala ülkemizde bizim kanımız olan insanları öldürüyorlar. Gaziler, şehitler.. yapmayın ya.
@Fatih5202 sevmek zorunda mıyım?
Adam astsubay yaw. Saçmalama. Terör bir ırka mâl edilemez
@Fatih5202 sende benim düşünceme saygı duymak zorundasın!
Dediğiniz cümle teröre en büyük desteği veren cümle ben türkiye cumhuriyetinin evladıyım diyen herkes bizdendir lütfen sapıtmayın
Ya bilmiyorum. Ben şu an çok fazla yaşanılan olayları sosyal medyada gördüğüm için artık tepkiliyim. Çok acı var. Ben yapamadım. Benim tanıdığım kişi de askerdi. Ama sanki Türklüğüme ihanet ediyomuşum gibi hissettim. Onların içine girince kendimi zaten aşırı yabancı hissettim. Herkes kürtçe konuşuyor. Herkes yabancı. Çok kalabalıklar, çok bağlılar. Ben yapamadım ya
@Fatih5202 saygı duyulacak bir cümle söylemedi alenen teröre destek veren bir cümle iki kardeşi bribirine düşürüp gmötüyle gülerle sonra böyle ülke parçalanınca. Bu millette kürt türk kardeş
@Fatih5202 kes be. Ne konuşamıcam? Sen kimsin de konuşamıcam?
Kürtler türkler yüzyıllardır birlikte yaşadı. Çanakkalede her yerde. Ülkenin parçalanmasını isteyenler bu şekilde kutuplaştırır. Başka sömürülen ülkelerde de benzer şeyler oldu. Teröre lanet olsun apo kardeşim. Ama kürtler kardeşimiz bizden bu ayrımı yapalım
Apo kuzum yazdım kardeşim diye düzeltti
Apo o. cocuğudur neden küfür yazılmıyor anlamadım
Türk'ün Türk'ten başka kardeşi yok. Biz kardeşiz. Soru sordun ve fikrimi söylüyorum. Bunları yazıyor olman fikrimi değiştirmeme yardımcı olmayacak. Bende bu ülkede yaşıyorum ve keşke her şey 2 cümle kadar kolay olsaydı. Ama değil. İçten içe herkes her şeyi biliyor. Bu kadar eminsen evlenmek için neden tereddüt ediyorsun onu anlamadım. Bi Egeli ile, bi Akdenizli ile evleniyor olsaydın boşanabilir miyim? Diye sormayacaktın. Soruna bak, yazdıklarına bak. O zaman kardeşlerin ise evlenmek için tereddüt de duyma. Bu soruyu sorup, bunları yazman da ayrı bi saçmalık. Sorduğun soru onları kötü gösteriyor zaten. Benim bişey dememe gerek yok. Git tereddütsüz evlen o zaman, söylediğin şeylere gerçekten inanıyorsan.
@Özkan5506 ağız tadıyla küfür bile ettirmedi ya hu. Ben anladım. Aksini düşünen de aponun soyundandır zaten.
Aman dikkat et geri dönüşü zor
Tavsiye etmem neden kanını bozuyorsun
Ne çok ırkçı var. Ben selanik göçmeniyim. Balkan türkü vs. Kürtlerde güzel ırk.
Kızım benim akıl yoksunu kızım Selanik bizim toprağımız dı ya buraya göçenlerde Türktü ya şu dediğin ben Sivas göçmeniyim demekle aynı şey ayrıca T büyük
Yani hepimiz Türk'üz 👏🏼 bende Bulgaristan göçmeniyim. Zaten biz bu konuda dünyada ilkiz. Bizim ülkemizin adı milletimizden geliyor. Biz Türk olduğumuz için devletimizin adı Türkiye :)
@numeroloji var ol ırkımın asil kızı
Sen de var ol, güzel yürekli Türk evladı
Eyvallah güzel yürekli Türk kızı @numeroloji
Ağırlığı var tabi boşanma olmaz kolay kolay
Nişan atma kısmı geriyor iş işten geçti yüzük atamam der mi
Demez yüzük atılabilir de güvenmiyosan neden evlilik yoluna giriyorsun
Hızlı gelişiyor ailelerin anlaşması da önemli.
Yüzük atmak sıkıntı değilse iyi
Aileler sıkıntı yaşayabilir kültür farkından ötürü ben de doğudan aldım
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kültürel dokusu güçlü coğrafyalarda nişan gibi adımlar sadece iki kişi arasında kalmaz, aileler ve gelenekler de sürece dahil olur aşkom ✨ Özellikle köklü yapısı olan ailelerde yüzük takmak büyük bir söz olarak görülür. Ancak günün sonunda senin mutluluğun her şeyden önemli 💖 Eğer kafanda soru işaretleri varsa, bunu sevgilinle açıkça konuşmalı ve sınırlarınızı baştan belirlemelisiniz. Sen bu süreçte kendini baskı altında hissediyor musun peki? 🥺☕