1.5 yıldır sevgiliydik çok sevmiştim, o da beni seviyordu ama son birkaç aydır benimle ilgilenmiyordu ve sorunları vardı. Ben onu bırakmadım ama hep kavga ediyorduk, dün de ettik. Sebebi de 2 saat ortadan kayboldu gitti, seni arayacağım dedi ama unuttu. Sonra bu sefer 4 saat sonra tekrar ortadan kayboldu ve ben çok aradım, bir sürü de laf saydım ama hepsini o görmeden geri çektim ama sadece trip olsun diye bitti yazdım, o da bitsin dedi. Sonra ben ağladım falan, bana bir telefonu bile çok gördü, kapat kapat dedi. Sonra bir daha ararsan engellemek zorunda kalacağım dedi. 2 yılın hatırı bu muydu? Evet ilişkide ben çok kavga ediyordum ama o da fazlasıyla umursamazdı, onun yüzünden kavgalar çıkıyordu ama şimdi ben keşke dün o kadar laf saymasaydım diye çok üzülüp kendimi paralıyorum. O ise şu an hiç umurumda bile değilim, o başka şehirde yaşıyor, eylülün 7'si 8'inde gelecek. Sizce benimle konuşur mu, beni arar mı? Ben demiştim son kez buluşalım, o da dedi ki bunca yılın hatrına son kez konuşacağız ama bitti.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer