Benden hoslanan ama ‘seni arkadas olarak goruyorum’ diyen kiz gercekten ne hissediyor?

Ben bir tane kızla tanıştım, kız ile tanışalı neredeyse 7,8 ay olmak üzere ilk başta bu kız sevgililiği kabul etmedi, sonradan arkadaş olmak şartıyla tanışmayı kabul etti. Aradan 3 ay geçti ve bu 3 ay içerisinde sürekli her gün Instagram üzerinden konuşuyorduk görüntülü, yazışma vs vs. Sonradan başka bir şahıs çıktı ortaya, benden önce o erkekle tanışıyorlarmış, aynı iş yerinde çalışıyorlarmış. O çocuk da bu kızı seviyor ama kız onu sevmiyor ama kız o çocuk sürekli kendisiyle ilgilendiği için sevmese bile evlenilebilecek bir kriterde gördüğü için ilişkiyi kabul ediyor. Sonradan ise kız bu çocuğun telefonunda başka kızla yazışmaları görüyor, sonradan çocuğa normal arkadaş kalalım ben ilişkiyi kabul etmiyorum artık diyor. Neyse bu konu bir köşede dursun. Ben bu süre zarfında tabi sürekli ısrar ediyorum ilişki için ve bu kız konu içerisinde başka kızın lafı geçince kıskanıyor, modu düşüyor ve ben aramazsam bile merak edip beni arıyor. Neyse ben buna tanışmamızın üzerinden 3 veya 4 ay geçtikten sonra sordum, sen beni seviyor musun diye, o da bana tam sevmek denmese bile hoşlanıyorum bağlandım sana, her gün aramanı bekliyorum falan diyordu. Neyse aradan yine 1,2 ay geçti, sonra bu konuşmayı ona hatırlattım ben öyle bir şey demedim, şaka yaptım falan dedi ve öbür bahsettiğim çocuğa da benden bahsetmiş işte yeni birisiyle tanıştım çok yakışıklı falan, yaşı küçük olmasa kabul ederdim ama falan demiş. Bu arada kızın yaşı 29, benim yaş 22. Şu anda da kız memleketinde ve kızın bulunduğu yerde internet yok ve kızın kendine ait bir hattı da yok. Buradan gitmeden önce benim numaramı yazmıştı kağıda, gidince ararım diye. Gideli 1 buçuk ay oldu en fazla 3,4 gün arayla beni arıyor, yengesinin telefonundan konuşuyoruz yakında da gelecek ama işte benim anlamadığım bana karşı ilgisi var ama sorunca ben seni arkadaşım olarak görüyorum diyor ama bir kız arkadaşına bu bahsettiğim ilgiyi gösterir mi, bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen

Benden hoslanan ama ‘seni arkadas olarak goruyorum’ diyen kiz gercekten ne hissediyor?