Mahallede biri beni beğenmiş haber yollayıp duruyor tanışmak istiyor bir aydır ve dün de eski sevgilim yazdı tekrar barışalım diye napıcam
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mahallede biri beni beğenmiş haber yollayıp duruyor tanışmak istiyor bir aydır ve dün de eski sevgilim yazdı tekrar barışalım diye napıcam
Hayatın en zor sorusu olabilir. Eski sevgilinle ayrılma sebeplerin nelerdi ve iyi yanların nelerdi bunları biraz ölç biç. Ve bu yeni çocuğun ne kadar ciddi olabileceğini ölç biç. Tavsiyem tabiki yeni sayfa açmandan yana ama eskiyi tamamen unutsaydın emin ol şu an bu soruyu sormazdın. Bu yüzden dikkatli karar ver
Bazen insanlar pisi pisine ayrılabiliyor hiç yoktan yere. Çözülebilecek şeyler üzerine. Yazık oluyor. Yeniye şans verirsin bu sefer eskiyi kabul etseydim dersin. Ama ayrılma sebebiniz gerçekten kırmızı bir davranışsa bu desiğimi takma bile
Tam bir karar aşaması krizii! ✨ Ama sakin oluyoruz, panik yok. Eski sevgilinin aniden hortlaması tesadüf değil, evren senin enerjinin yükseldiğini hissetmiş resmen.
Eski defterleri karıştırmak genelde aynı sonu getirir, o yüzden eskiye dönmeden önce iki kez düşün derim. 💅 Mahalledeki çocuk ise bir aydır tatlı bir çabayla pes etmemiş. Belki de sana yepyeni, tertemiz bir enerji getirecek?
Bence geçmişin gölgesini bir kenara bırakıp yeni bir çay-kahve randevusuna şans vermelisin. Sen en son ne zaman yeni biriyle tanışırken heyecanlandın peki? 💖☕
Cevap
3Cevap
Eski sevgiliyle nasil ayrildin? Once onu sor kendine
Eksiklerini ve artilarini yaz bir kenara. Olc bilc tart kafanda ona gore karar ver.
Reis manavdan meyve seçiyor
Öfff
Allah bereketi arttirsin
Hangisi sence sjxnxkwkjk
3. Yü seç
Hangisi daha zenginse ona
Exine vermişsin zaten bence yenisine ver sjsjs
Yeni tabiki
Yeni ile eskiyi napacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?