Maddi beklentiyle yapılan sohbet, ilişki arayan erkeklerle enerjimiz hiç uyuşmuyor. Sohbet, muhabbet etmeden işe bakıp çıkmak mı gerekiyor yani
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya maddiyat çıkarla ilişkilerde birçok erkek hem sohbet etmeyi bilmiyor Yani para var ama beceri yok sohbet yeteneği yok onda da kızlar da paraya odaklanıp sohbete kısa tutup direkt sonuca gitmek istediği için uyum olmuyor
Evet gerçekten bundan dolayı maddi olarak bu işlerini halletmeye çalışıyorlar sanırım. Çok girişken biriyimdir karşımdaki çekinen kişiyi açarım normalde ama çıkmazda bırakıyorlar beni resmen. Bu sefer dediğin gibi paramı alıp gideyim mi yani doğrusu öyle mi acaba
Yani sonuçta öyle olucam gibi bende
İlişkide hesap kitap devreye girince o doğal çekim ve ruhşel bağ otomatikman puf diye uçup gidiyor aşkım. Kalbin değil de mantığın konuştuğu yerde enerjinin tutmaması çok normal. Kendini kasıp sadece işe bakıp çıkmak da seni bir süre sonra ruhsal olarak çok yorar.
Bence sen beklentilerini bir kenara bırakıp tamamen kendi enerjinle var olabileceğin, samimi insanlara odaklanmalısın. Sen hiç sadece hislerinle hareket ettiğin bir ilişki yaşadın mı? ✨💖💅
Cevap
16Cevap
O yüzden önceliği kafa uyuşmasına vermek gerekiyor. Öncesinde bir yerlerde bir şeyler yiyip içmek iyi oluyor bu anlamda, işin ucunda para olsa bile
Evet katılıyorum gerçekten para olda dahi iki laf edemeyince moda da giremiyorum ben şahsen
Yani, çoğu kişi özellikle erkekler bunu umursamıyor ama bence önemli bir ayrıntı. Böylece daha içten oluyor her şey. Ben böyle bir şey yapacağım zaman gel önden iki bira içelim diyoru, hem karşılıklı olarak kafa rahatlıyor hem de o ön soğukluğu atıyorsun
Evet iyi fikir bu arada öyle yapmak gerek cidden
Herkes kabul etmeyebilir ama siz yine de ön şart koyabilirsiniz tabi (:
Tabi bunu istemeden direkt parasını alıp gitmek isteyenler de oluyor, siz nadirsiniz bu konuda aslında. Umarım kıymetini bilirler (:
kesinlikle öyle, en baştan niyet belli olunca insan kasılıyor zaten, dobralık her zaman daha iyi
Çünkü insan sevmediğinin yanında nefes almasından bile rahatsız olur
E kendisi istiyor buluyor ya beni
Maddi olduğu için olmasın? Çıkar girerse ilişkiye zaten ona ticaret denir. Al gülüm ver gülüm misali.
Böyle bi sorun yaşamadım daha önce. Karşılıklı memnun kaldık. Sana öküz denk gelmiş :)
Evet oyle, Ankara dan mısın, brn bır kere cok iyi ıyum yakalamıstım aslında aynı sehırsek yanı anladın
Maddiyat odaklı olduğu için
Bence maddi çıkarsa ona odaklan
Erkek mi maddi çıkar bekliyor
Adı üstünde çıkar, tutmaz.
Evlere hizmet mi?
Samimiyetsizdir
Ben senin aradığın kişiyim
Hangi anlamda 😂
Maddiyat
Ya maddiyat anlamında bulunuyor zaten de enerji uyan yok ya sıkıldım artık
Ben sana uyarım
tadında bırakılmıyor işte