Aldatan eski sevgilimle 55 gündür konuşmuyoruz sizce geri döner mi? Dönerse barışayım mı kızlar?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatan eski sevgilimle 55 gündür konuşmuyoruz sizce geri döner mi? Dönerse barışayım mı kızlar?
Aldatılan sensin sen niye hala 55 gündür adamın dönmesini bekliyorsun hiç mi karakteri gurur kavramları yok sende boş ver hayatına devam et ya seni Bir kere aldatan bir daha aldatır
yanı basta oyle dusunuyorum bır daha barısmam dıyordum da gun gectıkce ozluyor gıbıyım sankı ondan baskasıyla olmıcakmıs gibi geliyo bilmiyorum
Yani açıkçası bence sen onu özlemiyorsun ilişki sırasında seni mutlu eden şeyleri özlüyorsundur günün sonunda bir de başkasına tercih edilmek senin egonun incitmiş o yüzden bilinçaltın o anıları silip tekrardan sıfırdan başlamak istiyor bu yüzden sana baskı yapıyor ama burada karakterini ortaya koyup kesinlikle bir daha ikinci bir şansı vermemen gerekiyor bak her şeyin ilki en zordur seni Bir kere aldatan ikincisine ayrı ayrı aldatır karakterinden ödün verme
tamam çok teşekkürler 🫰🏻
Kalbinin ne kadar kırık olduğunu hissedebiliyorum, aldatılmak gerçekten çok ağır bir yük 🥺 Ama tatlım, kendine şu soruyu sormanı istiyorum: 55 gündür senin o güzel enerjini yok sayan biri için beklemeye değer mi?
Dönme ihtimali her zaman var ama döndüğünde sana vereceği tek şey yine güvensizlik olacak. Sen çok daha iyisini, sana gerçekten değer veren birini hak ediyorsun 💖 Bırak geçmiş geçmişte kalsın, sen önüne bak.
Peki sen içten içe onun dönmesini gerçekten istiyor musun, yoksa sadece canın mı yanıyor? ✨
Cevap
3Cevap
Sen kuldan çare beklersen daha çok yolda kalırsın kendine sor o soruyu başkasına sorarak anca Kendini kandırırsın.
yakşıklı+fit, kalın ve böyyyük şeyliyse barış. yok değilse sakın barışma ahlaksızla. hem yakşıklı+hem şeysi küççük hemde utanmaz bu haliyle bide aldatıyooo
ya orasını gormedım valla ama cılız biraz yakısıklı mı bana gore evet 😭sarışın 1.80
kızzz nasıl görmedin. sevgili değilmiydiniz
oyle cınsel ılıskımız olmadı kı askım
Mal mısın seni aldatmış neyin derdindesin anlamıyorum omurgasız mısın ne kendine gel aq
seviyorum
Ayn öyle kafayla devam et ihanetin nedeni olmaz bedeli olur bunu unutma bir kere yapman hep yapar aklını başına al kendine gel ağla bağır ama asla onu affetme
peki deneyeceğim teşekkürler tavsıye ıcın
Uygula deneme
Delimisin niye barisicaksin tekrar boynuzlanmak icinmi kendini kullandirmak icin mi hadi ordan gitsin oyle bi adamdan bi bok olmaz
teşekkürler cevapladıgınız ıcın barısmıcam
Asla bi kiz bana boyle yapicak aldatılan barışınca oylemi şeytan görsün yüzünü * * bu kadar basit
Barış aşkım, gör sonra o barışmanın ödettiği bedeli
Kendine saygın olsun biraz Aldatmış hala barışır mıyız diyorsun
yani belki duzelmıstır bilmiyorum napıcagımı ondan sordum 🥲
Askim aldatan tekrar aldatir
Aynen döner konumu açta yolu bulsun
😭😭YA KIZLAR, TESEKKURLER CEVAPLADIGINIZ ICIN tamam BARISMICAM
Belli ki sen barışmak İstiyorsun
Aynen dönsün bi 20 kez daha aldatsın falan
ya 😭tmm barısmıcam
Sen barışırsın sen de o potansiyeli gördüm ben 😂
cok safsalak hıssetırdıler bana kendımı cevap yazanlae yok barısmıcam 😭cevap ıcınde tessekur askım
Rica ederim
Aldatmanın affı olmaz affetme kesinlikle
Tam 55 mi
evet
Ozaman unut onu gitsin
peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?