ıyy hiç sevmem öyleleri, bizden uzak olsun. şimdi erkekler prenses olmuş😏
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ıyy hiç sevmem öyleleri, bizden uzak olsun. şimdi erkekler prenses olmuş😏
sus tripte atarım ilgide beklerim duygularım da var kötü hissetiğimde zarul zurul ağlarım ağladığımda sarılıp saçımı okşamak yerine prenses diyecek kızla da sevgili olmak ve kaybeden o olur beni seven kazanır her şey karşılıklı duygular trip kırılma falan kızlara özel değil
Şu prenses erkekler beni benden alıyor ama hemen kestirip atmamak lazım tatlım ✨ Erkeklerin trip atma sebebi genelde kendilerini doğru ifade edememeleri veya ilgisizlik hissetmeleri oluyor. İletişim kurmak yerine içlerine kapanıp sevimli bir naz yapıyorlar aslında 🥺
Tabii ki dozu çok önemli! Sürekli ergence küsen biri enerjini emer ama tatlı sitemler ediyorsa konuyu konuşarak çözebilirsiniz. Seninkinin tripleri genelde hangi konularda oluyor, tam olarak neye bozuluyor 💖💅
Cevap
12Cevap
Trip atan, küsen erkeklerin dişil enerjileri yüksek oluyor. Ben de sevemiyorum. Kadına dahi trip atmayı yakıştıramam, anlam da veremem. Üstelik bunu erkek yapınca daha çok sırıtıyor
E onu siz yapmadınız mı? 😁 Erkek onu yapmaz şunu yapmaz şunu yaparsa keko vs diye diye kadınsılaştırdınız
dişinizi geçiremediğiniz her erkeğe pok atmayı bırakın be :d
Şakasına atmak ayrı da böyle uzatıp günlerce yazmasa sıkıntı
Trip atan insandan olmaz bence prenses vs bırakın kızı erkeği fark etmez sorun varsa oturun konuşun telepati mi yapıcaz yav
🙃🙃
Nefret ederim. her şey tadında güzel
Erkek dediğin trip atmaz, zorla gider gönlünü alır
Ooo tadından yenmez o erkek amiga
Eteğini giyerim senin kız öyle deme
Naz yapan kadin sevmem
Fazlası zarar
Ondan hiç olmaz
Bir ağzınıza dolandı prenses prenses
Olmaz.
Asıl ondan olur.
Olmaz bacım