Birisiyle konuşmak, sevgili olmayı istemek, bunlarla heves etmek normal mi bu yaşta? Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Aslında okul kariyer odaklıyım ama bunları da hissediyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisiyle konuşmak, sevgili olmayı istemek, bunlarla heves etmek normal mi bu yaşta? Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Aslında okul kariyer odaklıyım ama bunları da hissediyorum
Yani gayet normal. Hatta geç bile kalmışsın. Ask gençken güzel bir duygudur. İleride kolay kolay olamazsın. Sırf sevgili olmak için olmani önermem. Yani bir çekim olmalı , duygu olmalı. Tabi bu arada yanlışta yapmamak , aşırı ileri gitmemek gerek. Ben pişmanım mesela. Keşke zamanı geri alıp tekrar fazlasıyla yaşayabilsem diyorum. Sen de pişman olma derim ( sınırlar dahilinde )
En büyük hatan neydi Haklsın sınırlardan kastın ne
En büyük hatamı söyleyemem maalesef. ya da şöyle diyim lisede aşık oldum yaşadım ama sonu gelmedi. Sonrasında saçma şeylerle uğraşıp gençliğime vakit ayiramadim. Sınırlar derken evlenmeden yapılan şeyler diyeyim. İnsan ne kadar çok istese de yine de yanlış bana göre. Evlilik beklenmeli. Ufak tefek şeyler olabilir aşık olduğun kişiyle ama ilerisi olmamalı. Gerçi şimdi aşık olacak kimse de kaldı mı emin değilim. Şimdiki aşkın tanımı bacak arasından ibaret.
Evet haklısın kendi tecrübelerini anlattığın için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Hayat gerçekten çok kısa. şu an hala böyle 25 li yaşlarda gibi saniyorum kendimi. Yani yıllar ne ara geçti farkında değilim. Ve hayatın en güzel yılları gençlik yılları. O günlerin tadını çıkarmak gerek. Dünyaya Birdaha gelemiyoruz , zamanı geri alamıyoruz. Ve yaş ilerledikçe hiçbir şeyin tadı eskisi gibi olmuyor. Onun için bu yaşların güzel yaşlar. Okulunu tabi ki ihmal etme ama kariyer diye de gencligini heba etme derim. Sana iyi geceler diliyorum.
Dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
Aşkom bu hislerin o kadar doğal ki anlatamam! 💖 22 yaş tam olarak kalbinin cıvıl cıvıl olduğu, kelebeklerin havalanmak istediği harika bir dönem. Bu zamana kadar kariyerine odaklanmış olman harika bir altyapı oluşturmuş zaten. Şimdi kalbinin sesini dinlemek istemen asla suç değil 💅
Aşk ve kariyer dengesini kurmak senin elinde. Hem geleceğini inşa edip hem de birinin gözlerinin içine bakarken heyecanlanabilirsin ✨ İlk defa bu duyguları tadacak olman da seni çok özel kılıyor. Sakın kendini baskılama, akışına bırak ve bu tatlı hevesin tadını çıkar ☕
Peki senin hayalindeki ilk buluşma nasıl bir şey, hiç kafanda canlandırdın mı? 🥺
Cevap
10Cevap
Yani bu yaşlarda hissetmeyeceksen ne zaman hissedeceksin ki normalsin gayet
Ailem muhafazakar belki ondan hdjdjd ailemin gönül işlerine bakışı biraz tuhaf
Nasıl belli Etmiyim telefon şifreme kadar biliyorlar dhjdjddjsjsjsj tuhaflar cidden bi de ben evin en küçüğüm tek kızım
Bi kere yaptım abim yakaladı jdjdjd çok kötü şeyler yaşandı 😬😂
😂😂😂 o tercihim olmaz shshshs mecbur direneceğiz ev halkına
Kazanırım aile evinde çürümek istemem
İnş
Tabi ki normal, tam yaşları hatta
Normal ya nasıl sevgilin olmadi kilolu musun yoksa
67 kgyum
Obezlerin de sevgilisi var ilgisi yok bence
Bilmem fazla gibi geldi gizliden ciksam yazarmsin detaylari bilmek adina
165 boyum
Cok normal gec bile kalmışsın
Kaç olması lazım