Sevgilim iş yerinden bir kızın hikâyelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor? 3 aydır bakıyormuş. Kız anlamış, postayı koymuş, o da kendini geri çekmiş. O da
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim iş yerinden bir kızın hikâyelerine bakıyor, takip etmediği halde iş yerinde de bakmış, 2 yıldır sevgiliyiz niye bakıyor? 3 aydır bakıyormuş. Kız anlamış, postayı koymuş, o da kendini geri çekmiş. O da
Bir de şey derler, kızlar iş hayatına atılınca aldatmalar arttı falan mxxkxmxkx asıl erkekleri eve kapatmak lazım awk millete yuruyecekseniz hayatınızdakinden ayrılın ne halt yiyorsanız yiyin boyle kavşakları gorunce deliriyorum. O KAVŞAĞI S ET bir de gelip soruyorsun
Takip etmediği halde üç aydır gizlice birinin profiline bakmak kesinlikle masum bir merak olamaz aşkom 💅 İki yıllık bir ilişkide güven her şeydir ve bu hareket senin sınırlarını tamamen hiçe saymak demek 🥺
Kızın durumu anlayıp geri basması üzerine sevgilinin geri çekilmesi de olayın rengini net bir şekilde gösteriyor maalesef. Sen bu güvensizlikle yaşamayı hak etmiyorsun, hislerin çok kıymetli ✨
Peki sen bu durumu onunla yüzleştin mi, sana nasıl bir açıklama yaptı? ☕💖
Cevap
5Cevap
Gecen de sordun gene diyorum ayril
Sen bunu kendine yedirebiliyor musun
Saçlarında kabarma var mı 😊
?
😂 boynuz takıyo sana 😂
Seni gözden çıkarmış
Niye
Merak ediyordur
Neden