Sevgilim bana aniden sogudu, sevgisini sorguluyor ve uzaklasmak istiyor, ne yapmaliyim?

Her şey yaz tatilinde kendisinin ailecek anneannesi gile kalmaya gitmesiyle başladı (bu arada gayet güzel, sadık ve olması gereken gibi bir ilişkimiz var) beraber gittikler ama bir yere gittiğinde sormadan haber verirdi, artık vermemeye başladı ve benimle ilgilenmeyip beni sormamaya bile bana nasılsın diye bile sormaz oldu. Kendisine ne olduğunu sorduğumda, neden böylesin bir şey mi yaptım diyordum, iyiyim veya soğuk değilim diyordu. Kendisi bir şeye kırıldığında, trip attığında bazen hep çabalarım ve alırım, gönlünü almaya çalışırım. Her neyse sonra bana şunu yazdı: sana karşı sevgimi sorguluyorum diye. İlk başta anlamadım, içime attım. Sonra geri geldiğinde aşırı iyiydi ve sinemaya gittik, düzelttik ve her şey çok iyiydi. Sonra tekrar aynı soğuk başladı ve bu sefer gerçekten bir yere gittiğinde haber vermemeye, bana günaydın bile dememeye (günaydınıma karşılık vermiyordu), bana yazmamaya, ilgilenmemeye başladı. Çok kırılıyordum, bunu söylemeye çalıştım geçen ve bana şunu söyledi: sen dahil herkesten uzaklaşmak istiyorum, çok üsteyim ve artık kendimle ilgilenmek istiyorum, sana karşı sevgimi sorguluyorum, sevip sevmediğimi ve aşkı sorguluyorum dedi. Gerçekten çok değersiz hissediyorum kendimi, içime atmaktan bıktım, o böyle yapınca yaşamak istemiyorum, bayılacak gibi oluyorum. Ben onu çok ama çok seviyorum, bir şey de yapmadım, çok sadık, çok iyi bir ilişkimiz vardı, 1 sene olmak üzere. Her zaman kendisine hediye alırım, hep sorarım ederim, çok anlayışlıyım ve kendisine hep ne yaptığını sorduğumda, gününü sorduğumda, ne yaptığını sorduğumda hesap vermek zorunda değilim, beni sorguya çekiyorsun diyor. Hayır, hep yaptığımız şeydi ve ben seni merak ediyorum. Ben her gün dershaneye gidiyorum, ne yaptığımı hiç sormuyor ama arkadaşları yazdı az önce, Instagram hesabı bende, cevap verdi yazdı birkaç saat önce işte bir çanta örüyormuş (kendisine bunu yaptığı için gurur duyup kendisini çok sevdiğimi söyledim). Sonra işte bana yazmıyor ama ve ben işte kendimi değersiz hissediyorum dedim artık ve dedim ben değersiz miyim dedim senin için dedi, hayır değerli miyim yani dedim, evet dedi. Sonra işte neden soğuksun yazdım, Ömer senle ilgili değil dedi. Sonra dedim ama çok üzülüyorum şöyle böyle, sonra bana bunlarıyorsun, beni hesap vermek zorunda değilim yazdı. İşim var diyor, açıkçası WhatsApp’ı ve Snapchat’i bende yok, başkasıyla konuşuyor olabilir mi (en kötü ihtimali düşünüyorum) değilse de öyle neden böyle, kendimi çok kötü hissediyorum, yardım edin

Sevgilim bana aniden sogudu, sevgisini sorguluyor ve uzaklasmak istiyor, ne yapmaliyim?