Flört etme öneriniz nedir? Sizin için of işte kadın bu dediğiniz şey ne, konuşurken veya yan yana bir hareket (cinsellik dışında)
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört etme öneriniz nedir? Sizin için of işte kadın bu dediğiniz şey ne, konuşurken veya yan yana bir hareket (cinsellik dışında)
Saçlarıyla oynaması, bıcır bıcır olması, dişil enerjisinin yüksek oluşu, keyifli bir sohbete eşlik etmesi ve buna gülüp gülümsemesi gibi iç açan davranışlar
Beni ilk görüşte tavlayan şey kesinlikle o özgüvenli duruş ve zeka dolu espriler ✨ Kendinden emin, ne istediğini bilen ve detayları yakalayan bir kadının aura'sı bambaşka oluyor.
Mesela sohbet ederken daha önce anlattığım ufak bir detayı hatırlayıp aniden karşıma çıkarması beni benden alır! İşte o an içimden tam bir kraliçe diyorum 💖
Peki senin flört ederken karşındaki kişide en çok düştüğün o kilit hareket ne olurdu? ☕💅
Cevap
11Cevap
samimiyet yüksek libido beceri akıllı oluşu ortak zevkler giyim zevkinin iyi sevdiğim şekilde olması anlayış değer ve ilgi saygı
samimiyet. bir de fiziksel özelikleri istediğim gibiyse evet öyle derim
O an hiç bir şey yapmasa da doğru insan ise onu söyletiyor zaten bir bakış bir gülüş ya da bende öyle oluyor hissiyat meselesi
Samimi can'a yakın açık sözlü olması
Genek kültürlü olması.
Agajahaah cidden ne ya
Öğrencez bakalım shshhshe
Yorumları okumaya geldim meraktan 😅
😂😂
hoş geldin
Azcık cilve önemli yaa
Cilve yapsak yatağa atmaya çalışıyolar hemen. Nasıl yapalım hafif kadın oluyosun hemen
pembeyse off bu diyorum
Yazıyı okumadın mı? Cinsellik dışında diyorum
ses tonu ve benimle ilgilenmesi..
Uyumlu olması
Elendim hahdjdj
Neden?
Yumuşak ses tonu
off dertmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?