Önceden peşinden koşup ilgi gösteren erkek bir anda soğuyunca, daha doğrusu kızın devamlı nazlı halleri, devamlı kaprislerinden sıkılıp soğursa kadın bunu hisseder mi
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar her şeyi hissediyor kardeşim. Sadece sana hissetmiyormuş gibi gösteriyor. O yüzden bir şey saklayamazsın bir kadından. Yaratılışları böyle...
Bir dahada eskisi gibi ısınamam değil mi
Bunun cevabını sadece sen ve partnerin, ikiniz biliyorsunuz.
Soğuduktan sonrada ısınılmaz değil mi 2 sene olmuş
Bilmiyorum, git kıza yaz bu kadar merak ediyorsan. "Ben daha senden hoşlanıyorum X "demek bu kadar zor değil sanırım.
Aslında geçen patronu iş yerine çağırdı gel x seninle konuşalım çekinme gel diye söyledi bende hemen şunu verip geliyorum dedim gitmedim
Geliyorum diyip kızın gitmediysen, onun sana geri dönme ihtimali %1 falan. Geçmiş olsun.
Kız değil patronu çağırdı
Kesinlikle hissederiz aşkom, hem de ilk saniyede! Biz kadınların hisleri o kadar güçlü ki, o ilgideki ufacık bir azalma bile radarımıza takılır.
Bazen nazın dozunu kaçırıp karşı tarafı yorabiliyoruz maalesef. Ama bir erkeğin o kaprislerden sıkılıp geri çekilmesi, kadının kafasında anında alarm zillerini çaldırır. Önce bir şaşkınlık, sonra da o ilginin eksikliğiyle gelen bir panik başlar.
Peki sen şu an bu durumun hangi tarafındasın, soğuyan taraf mı yoksa o ilgiyi arayan mı? ✨💖
Cevap
3Cevap
Evet bide buna taktik diyen mAl erkekler de var dkdkdmdmx
Evet ama seven adam sıkılmaz nazdan ya. Gulu seven dikenine katlanır
Fazla naz aşık usandırır
Eder de kadınlar ilgi gördükleri tarafa kayar umursamaz zaten sevse peşinden koşturmaz
İyi ki kurtuldum der şükreder
Kadin hissiz bi eşya ml
Evet.
Net hisseder
ailene sor
hissettirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?