Merhabalar 1 aydır biriyle konuştuk Instagram'da ben pek beğenmedim tipini direkt sildim söylesem mi açıklamasını ah almak ya da ümitlendirmemek adına
12 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar 1 aydır biriyle konuştuk Instagram'da ben pek beğenmedim tipini direkt sildim söylesem mi açıklamasını ah almak ya da ümitlendirmemek adına
Kalbini kırmadan çünkü insanların zaafları ve dış görünüşleri ni yüzüne vurmak iyi değil elektrik alamadım hoşlanmadım gibi sözler ile bitirmen daha sağlıklı olur
Zorluyor neden olmadı diye
Biraz düşündüm ve açık olmak istiyorum. Aramızdaki iletişimin benim açımdan bir ilişkiye dönüşebileceğini düşünmüyorum. Seni oyalamak veya boşuna umut vermek istemem. Umarım kararımı anlayışla karşılarsın
Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum. Sana karşı saygısızlık etmek istemem ama benim açımdan devam etmek doğru değil. Kararım kesin, lütfen buna saygı göster. Umarım hayatında hayırlısı olur iyi günler dilerim
Bunları söyleyebilirsin sonra da arkadaşlıktan çıkar ya da engelle
Super
Direk bişey demeden engellemek adiliktir. Biri seni pat diye engellese ne hissedersin. Yani açıklama değilde iki cümle yazabilirsin işte bizden olmaz tarzım değilsin gibi
Aynen
Sildim şimdi açıklama yapacam
En güzeli
Aşkom, tam bir dürüstlük krizinin ortasındayız ama kalpler de kırılmasın di mi? ✨ Doğrudan tipini beğenmedim demek yerine, aranızda o beklediğin çekimin oluşmadığını söylemek her zaman en olgunca yol 💖
Sonuçta kimsenin özgüvenini boş yere zedelemeye gerek yok. Açıklama yapmadan pat diye silmek de ah aldırabilir, o yüzden kibarca iletişimimizi burada bitirelim demek harika olur 💅
Peki sen hiç böyle nazikçe veda etmeyi denedin mi daha önce? 🥺☕
Cevap
2Cevap
Görüşmeyi sonlandirabilirsin uygun dile
Okey
Yok engelle geç
Açıklama gerek uok mj djdnf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?