Sorumluluk sahibi, evlilik odaklı ve benimle benzer maaş alan erkek nasıl bulabilirim?

25 yaşındayım sevgili ve evlilik yoluna giden birini istiyorum atandım memurum 70 bin civarı alıyorum, karşımdaki kişi de yüksek maaş almasını isterim 200 bin vs demiyorum 70 80 benim gibi alsın aile kurmak için önemli çünkü pahalı mekanlar vs asla önemli değil benim için küçük bir düğün hatta düğün yerine nikah kıysak bir küçük yerde 2 3 dans halay vs tamamdır düğün parasına gelinlik damatlık saçma saçma onlara para vermek yerine ülke gezelim araba alırız düğün salonu yemek düğün masrafları yerine o para yerine ya yeni yerler keşfedelim istiyorum kitap okuyalım kütüphane yapalım evimize küçük bir kütüphane beraber vakit geçirelim küçük bir evimiz olsun araba alabilirsek beraber araba alalım vs bu tarz bir hayalim var ama erkek bulmak o kadar zor ki günümüz erkek kızlar çok değiştiler sorumluluk sahibi birini istiyorum

Güncellemeler
31 dk
Bu tarz erkekle tanışmak için ne tarz yerlere gitmeliyim? Tur şirketlerine katilsam orada bulur muyum? Tiyatro vs
Sorumluluk sahibi, evlilik odaklı ve benimle benzer maaş alan erkek nasıl bulabilirim?