Aldatıldım ama unutamıyorum?

Arkadaşlar s###k değilim ama elde değil durum bu,

2 yıl beraber olduğum eski sevgilim ile 2024'te ayrıldık, telefonda başka biriyle ##### sohbet ederken yakaladım, durum çok açık olduğundan itiraz bile edemedi sadece özür diledi çok sevdiğini, benim gibi biri bulamayacağını falan filan işte bu hikâyeleri dinlemişsinizdir. Neyse asıl mevzu, benim karakterimde asla 2. şansı vermem, insan ne yaptığını bilmeli, ben erkek olarak ona saygı duyup bir kişiyle konuşmayı bırak, bir kişiye bakmışlığım yok, ilişki sürecinde karşı taraftan da aynı şeyi beklerim.

Maalesef herkes benim gibi değil işte, şu an ayrılalı 2 yıldan fazla süre oldu, ilk baş alışırım ne de olsa dedim ama pek öyle olmuyor. Durup durup aklıma geliyor, bu 2 yıllık süreçte 2 kişiyle görüştüm ama hiç sevgili yoluna falan gitmedi çünkü içimden gelmiyordu. Şey kafasına döndüm, olursa olur, olmazsa çok da s.

Ama kız kafamdan çıkmıyor, gitgide daha çok aklıma geliyor, sürekli düşünmeye başladım artık, nerededir, ne yapıyordur bilmem, kafama sokayım ki tekrar yazsam mı diye düşündüğüm bile oldu. Psikolojim bozuldu ciddi derecede, bir çıkış yolu gösterin ne olur, ne yapmam lazım :(

Aldatıldım ama unutamıyorum?