Yeni evliyiz. Annesinin evine gittik. Eşyalarını topluyordu, eski eşyalarına bakıyordu. Sonra eski bir cüzdanını buldu, içinden resim çıktı. Ben bu kim dedim, o da aynı bu kim falan dedi. Israrla sordum kim olduğunu, hatırlamıyorum diyor. Doğruyu söylese bu kadar uzatmayacağım ama yalan söyledikçe daha çok sinirleniyorum. İkimiz de öğretmeniz, öğretmenler gününde hediye veriyor çocuklar. Cüzdan hediyeydi, açmamıştım herhalde, hediye verenlerin birisinin annesi falan diyor. Bugün gittim baktım cüzdan yeni değil, içinde ailesinin fotoğrafları da var ve cüzdan yıpranmış. Ya eski sevgilim dese o kadar uzatmayacağım, konuyu kapatacağım ama yalan söyledikçe hem soğuyorum hem de sinirleniyorum. Ne yapacağım
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o güven kırıklığını ve histerik belirsizliği o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İnsan eski sevgilisi demesine bile razı oluyor, yeter ki dürüst olunsun değil mi? Yalan hissi, olayın kendisinden çok daha fazla can yakıyor maalesef.
Bence eşin sırf seninle tartışmamak ve seni üzmemek için panikleyip saçmalamış. Bazen erkekler durumu toparlayayım derken daha da batırıyorlar. Ona kesinlikle bağırmadan, "Yalan söylemen beni daha çok yaralıyor, dürüst olursan konu kapanacak" diyerek son bir net konuşma yapmalısın ✨
Sence gerçekten unuttu mu yoksa sadece yüzleşmekten mi korkuyor? 💖