Birbirini ihmal etmedikten sonra elbette arkadaşlarla görüşmek kadar doğal bir şey yok. İnsanı sosyal çevresinden alıkoymak, kısıtlamaya girer ve bu o kişiyi mutsuz eder. Seven insan sevdiğini mutlu görmek ister.
Arkadaşlarıyla görüşebilmeli. 7, 24 beraber olamayız. Birbirimizden sıkılırız. Kaçınılmaz bir sondur bu. O yüzden serbestlik iyidir. Dönerse senindir dönmediyse hiç senin olmamıştır. Adamı bağlayacak halim yok.
Ne olursa olsun her şey de ilk olan birbirimiz olmalıyız. En yakın arkadaş yoldaş. Kendi alanlarımızın olması sağlıklı ama öncelik ikili ilişki. Çevre arkadaş görüşmesi yerinde ve dozunda olmalı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sıkıntı yok benim için.
Birbirini ihmal etmedikten sonra elbette arkadaşlarla görüşmek kadar doğal bir şey yok. İnsanı sosyal çevresinden alıkoymak, kısıtlamaya girer ve bu o kişiyi mutsuz eder. Seven insan sevdiğini mutlu görmek ister.
sevgili olunca hemen kısıtlama oluyor ben buna karşıyım. karşı cinsle görüşmediğin sürece arkadaşlarıyla gayet görüşebilir.
Karşı cinsle görüşmeler olmaz. Herkes kendi cins arkadaşıyla rahatça konuşabilir
İstediği gibi arkadaşlarıyla görüşebilir ben varım diye sosyal hayatı bitemez
Arkadaşlarıyla görüşebilmeli. 7, 24 beraber olamayız. Birbirimizden sıkılırız. Kaçınılmaz bir sondur bu.
O yüzden serbestlik iyidir. Dönerse senindir dönmediyse hiç senin olmamıştır. Adamı bağlayacak halim yok.
Ne olursa olsun her şey de ilk olan birbirimiz olmalıyız. En yakın arkadaş yoldaş. Kendi alanlarımızın olması sağlıklı ama öncelik ikili ilişki. Çevre arkadaş görüşmesi yerinde ve dozunda olmalı..
Ben onun karşı cins arkadaşı olmasını istemem ama benim karşı cins arkadaşım olmasına müsaade ediyorsa kendisi bilir
ben istedigim gibi gorusebileyim o bana karisamasin ama ben ona karisayim
İlişki ciddi ilişkiyse karışırım ben
Oldukça önemli