Karşılığında siz ona ne sağlayacaksınız
***(Bu soru sadece bekarlara)***
***(Bu soru sadece bekarlara)***
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Karakter olarak merhametli cömert içinde Allah korkusu olan sadık biri olmalı dış görünüşüne gelince esmer kara kaş kara göz kirli sakal hafif kas çıtır birsey olsun sjdjjd
Birr beklentim yok huzur versin yeter ben onu maddi manevi her zaman mutlu ederim
Iki tarafinda konfor alani olmali bence. Zaten birde uyum
Varsa gerisi gelir
dürüstlük, spor disiplini ve kafa dengi olması şart. karşılığında da sonuna kadar güven, sadakat ve hayatı kolaylaştıran bir huzur sunarım.
Sevgi ve anlaması
🙂
hayalimdeki kadın çok Seksi bir vücuda sahip olup Seksi sevecek ve fantazilere açık olacak.
Doğal güzelliği olsun ve sadık erkeğine aşık birisi olsun
Ev kızı olsun ben istem geldiğimde güler yüzle karsilasin cinsellikte herşeyi yapsın vs
Neden cokmu bir şey istedim?
Bana karşı istekli olsun neler alırım neler hatta birine iPhone aldım zen pırlanta kolye swaroski saat Mac makyaj malzemesi aldım
Yüzeysel
Nefes alması 🤣🤣🤣🤣
Nefes darlığı da olabilir sonuçta 🤣
Sadece tanımaya odaklanıyorum ve arada uyum arıyorum. Her insan farklıdır. Karakteri güzel olsun...
Beyaz tenli olsa yeter. Benim ona ne sağlayacagım da mağlum
Kaliteli bol seks
Karakter
İnsan olsun yeterli
Nefes alsın yeter aq djjdjd
Kesersem içinde kalırsın sjdjdj
HoJam sensin skdks
Açıkçası ben rahat biriyim bunu sorun etmemeli
Tek beklentim var oda güler yüzlü olması ☺️
En azjndan bekar olsun. evli kadınlarla olmuyor
oral
Anlamadim ya
Sınırsız
beyni olsun yeterli
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom soruyu bekarlara sormuşsun ama ben dayanamayıp yine de yazmak istedim çünkü ben aradığım o doğru kişiyi ve o mükemmel uyumu buldum ✨
Benim için bir ilişkide asla taviz verilmeyecek şey koşulsuz sadakat, derin bir duygusal zeka ve tabii ki bitmek bilmeyen bir neşe. Ben sevgilime hayatı renkli kılacak kocaman bir enerji, huzurlu bir yuva ve her anında yanında olan sonsuz bir destek veriyorum 💖
Senin bir ilişkide asla vazgeçemem dediğin o ilk özellik ne peki, çok merak ettim ☕💅