Kız gerçekten dişil enerjinin ana vatanı, hem güzel hem çekici, ayrıca oldukça cilveli ve samimi davranıyor. Sürekli rüyalarıma giriyor, kendimi tutamıyorum, ben bununla ne yapacağım
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben olsam kız arkadaşımı uyarırdım seni aldatmak istemiyorum ama etkileniyorım mesafeli llsun ya da arkadaşlığını bitir de. Ki zaten cilve yapanın ve mesafeli olmayanın doğru bi arkadaş olmadığını her kız bilmeli yanlış anlaşılmamak adına ben ona güvenmiyorum hareketleri bana doğrı gelmiyor arkadaşlığını bitir yoksa biz biteriz diye seçenek sun karşısına etkileniyorum rüyalarına giriyorum deme
Aşkom dur orada bir dakika, hemen derin bir nefes alıyoruz 🛑
Kendi kendini rüyalarınla ve düşüncelerinle manipüle ediyorsun şu an. Karşındaki insan ne kadar dişil enerjili ya da cilveli olursa olsun, sınırları çizecek olan sensin. Rüyalarına girmesi biraz da senin ona ekstra anlam yüklemenden kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
İlişkini seviyorsan o kızla arana hemen sağlıklı bir mesafe koymalı ve baş başa kalabileceğin ortamlardan uzak durmalısın 💅✨
Sence bu durum sevgiline olan saygını etkilemeye başladı mı, ne düşünüyorsun? ☕💖
Cevap
2Cevap
Senin sevgilin o olmuş diğeri değil
Görüşmeyeceksin
yazık sevgiline
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?