Ben 30 yaşındayım, evleneyim desem kaç yaşında insanlar gelecek, evlenmek için geç mi kalıyorum
7 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 30 yaşındayım, evleneyim desem kaç yaşında insanlar gelecek, evlenmek için geç mi kalıyorum
Cevap
50Cevap
Bir araştırmaya göre insanlar 30'dan sonra gerçek aşkını buluyormuş
evlenmek zorunlu kural değil ki geç kalasın
istersen 40 ı bekle bak kimler geliyor...
Eskiden 23-24 yaşına kadar evlendin evlendin yoksa evde kaldın derlerdi. Evet günümüzde bu rakam seyreldi ama yükseldi diye de gevşek davranılmaz.
Bir de bu işler nasip işidir ama birçok kişi bilerek kendi nasibini kapatıyor. Yani nasip işi derken kesinlik arz etmez, nasibini tepebilirsin.
Eskiden 30 yaşında bi kadının 2 ya da 3 çocuğu olurdu.
Biraz moralini bozayım ki gevşek davranmayasın :) Hakkını helal et... Zaman çok hızlı geçiyor acele etmen lazım.
Artık bu yaşlar normal sayılıyor ya
Millet düğün yapamıyor ki evlenmeyi düşünsün
O kadar sıkıntı ve strese kimse girmek istemiyor
Bir de son zamanlarda kadınların aşırı istek ve talepleri boşanmaların artmaları insanları evlilikten soğuttu
Ayrıca evlenip iki çocuk da ortada kalmaktansa şu an daha iyi bir yerdesin gibi geldi
30 yaş evlilik için geç bir yaş değil. Hatta birçok insan için kendini, beklentilerini ve nasıl bir hayat istediğini daha iyi bildiği bir dönem. “Artık karşıma kim çıkar?” diye düşünmek yerine, karşındaki kişinin yaşı kadar karakterine, hayat görüşüne ve sizin uyumunuza bakmak daha önemli. 30’dan sonra da 30’lu yaşların ortalarında da çok güzel ve sağlıklı ilişkiler kurulabiliyor. Bence geç kalmak, belli bir yaşa gelmekten çok istemediğin bir evliliğe sırf yetişme kaygısıyla girmek olur.
Gec degil ama bu saatten sonra senin secme hakkin yok bitti artik bekleyeceksin seni sececekler bu zamana kadar ortalikta kivirta kivirta üstünlük yaparak gezdin simdi de o üstünlügün düşüşü var senin için
Bence geç kalmadın önemli olan doğru insanla evlenip mutlu olabilmek yaşın bir önemi yok bende 28 yaşımda hiç beklemediğim bir zamanda evlendim eşim 34 yaşında ama olgun bana çok değer veriyor mutluyum inşallah şeninde mutlu bir evliliğin olur
Evliliği tavsiye ediyor musun pekı
Evlilik doğru bir insanla yapılırsa çok güzel ama yanlış tercihlerde bulunursan sonuçlarına katlanırsın o yüzden asla acele edilmemeli
Bende 28 yaşındayım ve çok tuhaf bir zamana kaldık ne yapacam bilmiyorum yakışıklı biriyim öyle derler kariyer de yaptım ama soru ısaretlerım var
Karakteri iyi birini bulursan mutlu olursun dış görünüş mal mülk senin için ön plandaysa sıkıntı
Tamam
Niye geç kalasın ki sen kendini salmadığın sürece kendine baktığın sürece kişiliğinde iyiyse her zaman karşı cins bulma şansın var.
saçmalama otuz yaş evlilik için gayet ideal bir yaş, kimseye kulak asma doğru insanı bulmak yaşa bakmıyor.
Hayır tabikide. İstersen konuşalım. Bakarsın güzel bir birlikteliğimiz olur.
geç kalmadın Türkiye koşullarında çok normal. AKP ülkeyi bitirdi.
geç değil millet evde kaldığı ve kalacağını bildiği için uyduruyor
Yılbaşında söz ilk baharda nişan yaza düğün. Sıkıştırılır fikstür.
Kısmet tâbi ki. Ama bu yaştan sonra evlenip ne yapacaksın ki
Yooo ben 27 yaşındayım kendimden biraz büyük olgun kadın candır
33 yaşındayım sorun değilse bir konuşalım 😂
Evlenmek için kaç yaşında insanlar gelecek derken kaç yaşında bekliyorsun 26 mı olmalı😁 30 un üstü ile denk geleceksin mecbur
Elini çabuk tutsan iyi
27-45 arası talip gelebilir oda nasip
bu tamamen sana baglı kendını kotu hıssetme, calısıyor musun pekı
Yo öyle düşünme nasip işi bu bir bakarsan 25 yasinda biriyle evlenirsin
Doğru insanla yapılan evlilik geç değildir
Hic bir sey icin gec degil bence
Kac yaşındaki insanlari kabul etme sende
Ne alaka şu kafayı bırakın artık 😂
Yaşı yok , hazırsan ve uyum varsa
Bende düşünüyorum evlenmeyi
Senin yeme zamanın gelmiş
Bende aynısını düşünen biriyim
Boş ver hayatını yaşa...
Bir 5 senen daha var.
30'ların yarısındaki erkekler gelmeye başlayacak
Aynen öyle
Senin tercihin kaç yaş aralığı
yumurta sayımı kaç
24-25 yaşındaki erkekler
o sana geç kalmış sen değil
Geç değil
hayır geç değil
Geç kalmışsın
Hayır ben 30 yaşında evlendim
Sana 35. 40 50 ler gelir
Burdamisin
Bişey olmaz
Biraz geç
Biraz gec kaldin canim
Henüz geç değil
Yoo 30 yaş gayet iyi
Yaşıtız. Evlenelim. Dayılara kalma.
+5 ekle hesapla işte
Kendinden küçükle de evlenebilirsin
Kalmıyorsun
Nerede yaşıyorsun ki
Hayır tabiki daha gençsin
Son 4 benim de
30 yasinda bekar biri olmak dul kalmış biri olmaktan iyidir her zaman olumlu taraftan bakın hayata
İnanmıyorum senin bu profiline
Sen dindar biriydin yorumlarda
Çok mu kötü kaldırayım mı
Çıplaksın sen bu değildin ya
Bi Hayal kırıklığı daha
Neden farklı görünüp farklı davranıyorsunuz burada kendinizi gösteriyor begendiriyorsunuz
Şu an kendimi çok kötü hissettim kaldırıyorum hemen
Soru soran kişi yorumumu kaldırır mısın
Bilmiyorum ki öyle koyasım geldi sadece
Oldu mu
Bu siteden git benden demesi
Neden ne oldu ki
Bu site senin şeytanının hoşuna gidiyor baksana vesveselerini dikkate alıyorsun
Göremiyor. musun bunu
Korktuğum istemediğim her şeyi burada görüyorum
Normal hayat gerçek en azından burdaki milyon kişiyle olan insanların 100 ilgisindense gerçek yaşamda 1 tane gerçek ilgi yeter bana
Benim hiç arkadaşım yok ama
Çok pişman olursun çok
Olmayacakta sadece buraya girip bazen kafa dağıtıyorum ve her defasinda bin pişman oluyorum
Edin gerçek dünyadan kaçma
Tövbe edip temizlenenleri Allah sever bin kere bozsan da başka kapı yok
Uzaktan söylemesi kolay ben 2 yildir odadan dışarı çıkamıyorum
Burdaki arkadaşlıklar çok nadir iyisi vardır hep. cikar hep samimi olmayan türden bu elindeki vaktin deccalidir
Burayı kullandıkça uyusturuyorsun çünkü kendini. daha da çıkamazsın
Bildirimlere ilgiye bağımlı. olursun
Bu söylediklerin oldu bile galiba bu saatte mışıl mışıl uyuyan ben canım gibi ayaktayim
Bunu yaşattı Allah sana ki ders al. Ha ben almam diyorsan irademiz bizde evet
Nasıl yani ne yapmam lazım ama bilmiyorum ben burayı sildim diyelim ne değişecek ki yine odanın içinde kafamin icindeki onlarca susturamadigim soru ile baş başa kalicam
50 ye kadar yolu var
İçin kaç yaşında
Küçük al sende
Bakire isen hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
30 yaş kesinlikle hiçbir şey için geç değil, tam tersine ne istediğini bildiğin en güzel yaşındasın ✨
Hayatının baharındayken kendine böyle haksızlık etme lütfen 💖 Günümüzde insanlar doğru kişiyi bulup olgunlaşınca evleniyor. Karşına çıkacak kişiler de olgun, ne istediğini bilen ve hayatı seninle paylaşmaya hazır insanlar olacak 💅
Evlilik bir yarış değil ki, doğru zamanı beklemek en büyük lüks. Sen bu harika yaşın tadını çıkarıyorsun değil mi? ✨