Ben 30 yaşındayım, evleneyim desem kaç yaşında insanlar gelecek, evlenmek için geç mi kalıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 30 yaşındayım, evleneyim desem kaç yaşında insanlar gelecek, evlenmek için geç mi kalıyorum
Öncelikle merhaba Ben de 30 yaşındayım ve bakirim yani flört işleri ile buluşuyorduk yani yeni kişilerle tanışmaya çalışıyorum ama genelde yani yaşım kendi jenerasyondaki İnsanlar pek tanışmak istemiyorlar artık herkes görücü usulüne yönelmiş ve ben de kendimden küçük birileriyle tanışmaya çalışıyorum onlar da hep geneli ilişkiye girmiş olanlar oluyor bakire olmuyorlar Ve ben de bu zamana kadar kendimi tuttum Yani temiz kalmaya çalıştım ki kendim gibi temiz biriyle evleneyim diye düşünüyordum düşündüm Hayat Prens ve hep bu şekildeydi ama bir pişmanlık oldu yani çevremdeki insanlar arkadaşlarıma bakıyorum Hepsi ilişki yaşadılar daha öncelerde şimdi Hepsi evde çoluklu çocuklu insanlar ama sen de istersen belki nasip kısmet konuşa konuşalım derim
istersen 40 ı bekle bak kimler geliyor...
Eskiden 23-24 yaşına kadar evlendin evlendin yoksa evde kaldın derlerdi. Evet günümüzde bu rakam seyreldi ama yükseldi diye de gevşek davranılmaz.
Bir de bu işler nasip işidir ama birçok kişi bilerek kendi nasibini kapatıyor. Yani nasip işi derken kesinlik arz etmez, nasibini tepebilirsin.
Eskiden 30 yaşında bi kadının 2 ya da 3 çocuğu olurdu.
Biraz moralini bozayım ki gevşek davranmayasın :) Hakkını helal et... Zaman çok hızlı geçiyor acele etmen lazım.
Evlenmek istiyorsanız evlenin
İstemiyorsanız evlenmeyin.
Evlenecekseniz. İster 30 yaşında evlenin ister 40 yaşında kimse bir yere geç kalmıyor. Herşeyin bir vakti var telaşa gerek yok akışa bırakın. Acele etmeyin.
Sizden küçüklerde gelebilir büyüklerde gelebilir. Küçük - Büyük evlenmiş boşanmış çocuklu/çocuksuz da olabilir. Küçük- Büyük hiç evlenmemişte olabilir. Ve bu durumların hiçbiri sizin yaşınızla alakalı değil. Tamamen kafanıza uymasıyla içsel olarak sinmesiyle alakalı. He birde inançlıysanız nasiple alakası var.
Hayır geç değil tabiki de
Zaten 20 li yaşlarda insanlar tam olgun değil yanlış seçim yapmaya müsait
Yaş sadece rakamlardan ibaret sen kendini kaç yaşında hissediyor isen o yaştasın
Aşk flört bunlar biraz kader kısmet işi
Kaç yaşında geleceği belli olmaz
Şu yaşlı teyze modundan çık öncelikle daha çok gençsin böyle olumsuz düşünceler ile mutsuz olma
Aşk ummadığın zaman da çıkar karşına
Geç olsun güç olmasın birde yanlış bir evlilik yerine yanlız kalmak her zaman daha iyidir
Umarım çok çok iyi insan çıkar karşına
30 yaş kesinlikle hiçbir şey için geç değil, tam tersine ne istediğini bildiğin en güzel yaşındasın ✨
Hayatının baharındayken kendine böyle haksızlık etme lütfen 💖 Günümüzde insanlar doğru kişiyi bulup olgunlaşınca evleniyor. Karşına çıkacak kişiler de olgun, ne istediğini bilen ve hayatı seninle paylaşmaya hazır insanlar olacak 💅
Evlilik bir yarış değil ki, doğru zamanı beklemek en büyük lüks. Sen bu harika yaşın tadını çıkarıyorsun değil mi? ✨
Cevap
178Cevap
Bir araştırmaya göre insanlar 30'dan sonra gerçek aşkını buluyormuş
O bilim adamları isvçireli oelarıdır... 30 Dan sonra olsaydı sende olurdu.
Bilmem Google yaz sor. Ben de aşkımı o zaman buldum
evlenmek zorunlu kural değil ki geç kalasın
Ahaha şaka mısın? Geç tabi ki. Kaç yaşında erkekler gelicek bir tarafta dursun, erkek gelicek mi bunu sor önce. Her tanışmaya çalışanı red ederseniz olacağı budur. Müstehak size. Bundan sonra erkek gelmez pek. Çoğu evlidir ya da sevgilisi vardır. 55-60 yaşında evlenip boşanmış birini bulursan öp başına koy. 40-45 yaşındaki bekar erkekler 18-24 yaş arasındaki kızları tercih eder. 30 yaş kadının işlerinin imkansızlaştığı yaş aralığıdır. 25-30 yaş aralığı ise zorlaştığı yaş aralığıdır. Umarım gönlüne göre bulursun ve ben yanılırım. Ama ben söylediklerimi gerçeklere ve erkeklerin ne istediğine göre söyledim. Mesela Çin’de miydi Güney Korede miydi neydi 30 yaş üstü kadınlar eylem yapmış erkekler bizi istemiyor artık, genç kızları istiyor falan diye daha geçenlerde haberlere çıktı.
Kimse gelip hayatını senin yerine yaşamayacak. Sürekli “geç mi kaldım, önümde ne kadar zaman var?” diye hesap yaparsan, hayatı yaşamayı bırakıp takvimi izlersin.
Seni geri tutan şey zaman değil, erteleme hastalığı. Korkularına, kararsızlığına ve “bir gün”lerine yıllar verirsen, sonra kaybettiğin şeyin yaş değil, kendi hayatın olduğunu anlarsın. O zamanda iş işten geçmiş olur.
O kadar güzel bir yorum ki teşekkür ederim 🙏 Gözümü açtınız
Rica ederim.
Artık bu yaşlar normal sayılıyor ya
Millet düğün yapamıyor ki evlenmeyi düşünsün
O kadar sıkıntı ve strese kimse girmek istemiyor
Bir de son zamanlarda kadınların aşırı istek ve talepleri boşanmaların artmaları insanları evlilikten soğuttu
Ayrıca evlenip iki çocuk da ortada kalmaktansa şu an daha iyi bir yerdesin gibi geldi
30 yaş evlilik için geç bir yaş değil. Hatta birçok insan için kendini, beklentilerini ve nasıl bir hayat istediğini daha iyi bildiği bir dönem. “Artık karşıma kim çıkar?” diye düşünmek yerine, karşındaki kişinin yaşı kadar karakterine, hayat görüşüne ve sizin uyumunuza bakmak daha önemli. 30’dan sonra da 30’lu yaşların ortalarında da çok güzel ve sağlıklı ilişkiler kurulabiliyor. Bence geç kalmak, belli bir yaşa gelmekten çok istemediğin bir evliliğe sırf yetişme kaygısıyla girmek olur.
Geç kalmadın mecbur da değilsin zaten. Ama daha önce hiç sevgili yapmadıysan , diğer insanlar daha tecrübeli olacak. İyi insanlarla karşılaşmanı dilerim çünkü insanlar acımasız.
34 yaşındayım ve hayatıma henüz bir kadın almadım, geç kalıp kalmadığım konusunda endişelenmiyorum. Bunun cinsiyet ile alakası yok bence. Yaşım geçiyor diye yanlış biriyle evlenip bir ömür üzüleceğime doğru kişiyi beklerim daha iyi.
Gec degil ama bu saatten sonra senin secme hakkin yok bitti artik bekleyeceksin seni sececekler bu zamana kadar ortalikta kivirta kivirta üstünlük yaparak gezdin simdi de o üstünlügün düşüşü var senin için
Bence geç kalmadın önemli olan doğru insanla evlenip mutlu olabilmek yaşın bir önemi yok bende 28 yaşımda hiç beklemediğim bir zamanda evlendim eşim 34 yaşında ama olgun bana çok değer veriyor mutluyum inşallah şeninde mutlu bir evliliğin olur
Evliliği tavsiye ediyor musun pekı
Evlilik doğru bir insanla yapılırsa çok güzel ama yanlış tercihlerde bulunursan sonuçlarına katlanırsın o yüzden asla acele edilmemeli
Bende 28 yaşındayım ve çok tuhaf bir zamana kaldık ne yapacam bilmiyorum yakışıklı biriyim öyle derler kariyer de yaptım ama soru ısaretlerım var
Karakteri iyi birini bulursan mutlu olursun dış görünüş mal mülk senin için ön plandaysa sıkıntı
Tamam
30 yaşında geç mi? Tam tersine, 30'da ne istediğini biliyorsun artık. 20'lerde evlenenler "acaba mıydı" diye düşünüyor, sen ise ne aradığını bilerek bakıyorsun. Evlilik için değil, doğru insan için geç kalınmaz. Yaşa değil, o kişiyi bulup bulmadığına bak. 30 hâlâ çok erken, merak etme. 🤍
Tabiki geç değil , flört işlerinin peşinde olmamanı evlilik düşüncesi içinde olmanı önemle tavsiye ederim. Evlilik düşüncesi içinde olan 28 35 yaş aralığında bir çok erkek var.
Hayatta hiç bir şey geç değil.
Geç olan hep kavram kargaşası içinde tıkılıp kalıp gerçeği doğru olanı ıskalıyor olmak.
Herkes gibi hayata bakan ancak herkesin baktığını görür.
1996 dogumlu olmalisin? Gulumsettin beni, sende. Saglikli. Saglam genc Duran bir yasli Adam bul 60, li yaslarinda,? eger saglam sigara alkol kullanmayan atletik bir. Adam bulursan Sana devamli seni cocuk gordugu icin..." Bebegim" der..( bu bebegim... one gore yasinin kucuk olmasi, " bebegim"idir
Bizim köyün muhtarı da bekar 55 yaşında o da sorduydu geçen , bu evlilik işine geç kaldım diye... Köydeki amcalar da aklın başına şimdi mi geldi demişlerdi. Bence bi 25 yılın daha var,
Yeni nesilin herşeyi arızalı. Evlenmez, doğurmaz, kocaya saygı göstermez hizmet etmezler.
Flört etmeyi anaokulu çocukları bile biliyor 🤦
Seni yasinda hatta senden küçüklerle de evlenebilirsin kaç yaşında insanlar diyerek illa 35.40 olmak zorunda değil kriter koy kendine işine gelen alsın seni
Evleneyim dersen eğer bizim burada 60 yaşında bir amca var. Evi var arabası var emekliliği var ve hatta Silivri de bir yazlığı bile var. Bence geç kalmadın.
Hayır tabiki🙂
Hiç geç kalmadın, ben yakın zamanda pek çok tanıdıgımın 38 veya 40 yaşında evlendiğine şahit oldum, günümüzde evlenme yaşı 38/40 oldu, sen daha 30 yaşındasın, hiç geç değil🙂
Hatta birazcık erken bile sayılır
Tabi ne zaman evleneceğin tamamiyle senin tercihin, fakat bence birazcık erken
@DiplomalıHavuc benim yorumuma like atma benden uzak dur, s**ubyanci o**rospu cocugu, benden 20 yas buyuk olmana rağmen bana asılmıştın özelden, bana like atma, s***carım ağzına, uzak dur benden, döls israfi seni
Kısmet bu işler, gençler artık geç tanışıyor
Gizliden paylaşım yapmaya devam edersen öyle görünüyo kısmetini kapatma bence bu utanılacak bi durum değil ayrıca bekarlık sultanlıktır😉
Hayır geç olsun güç olmasın derler belki çok güzel bir evlilik hayatı seni bekliyor ve inşaAllah beni de 😥🤲
Birşeye geç kalmaktan ziyade böyle senin gibilerde farkettigim şey hala kendi kisiligini bulamamış olmamalri
Flörtten ziyade daha ciddi düşünülmesini gerektiren bir yaş olduğunu düşünüyorum.
Başlığı ben atmadım düzeltmiş sistem
Niye geç kalasın ki sen kendini salmadığın sürece kendine baktığın sürece kişiliğinde iyiyse her zaman karşı cins bulma şansın var.
saçmalama otuz yaş evlilik için gayet ideal bir yaş, kimseye kulak asma doğru insanı bulmak yaşa bakmıyor.
Evlilik, flört sevgili sadece gereksiz şeyler
geç değil millet evde kaldığı ve kalacağını bildiği için uyduruyor
Düzgün ve doğru tercih yaparsan flört evliliğede gidebilir önemli olan bu
Kafanı kullan evlenme Dost hayatı Yaşa Kimsenin Nazını Tribini egosunu Çekme
Gerçekten evlilik düşünüyorsan öselime yazabilirsin, bekliyorum
Flört için geç evet.
Yani flört edersin tabi de, fazla uzatmaman gerek.
Bence 35ten altını düşün me olgun olmak her zaman iyifir
30 dan sonra evlensen ne olur anca artıkları bulursun 😂
yazık evliligin çok kötü olcak hep mutsuz olucaksın sakın evlenme üzgünim ama biri sana gercekleri söylemesi lazım
Ne kadar acımasızsin
öyle ama geneli serefsiz denk gelir birinin ona bunu söylemesi lazım huzuru için
Sana çok şerefsiz birisi kesin denk gelmiş olmalı😊
Flörtöz takılırım ben😂
Yine de dikkat et😉
He boksunuz hepiniz🤣
Hazımsız olan sensin bacım. İyi günler 👋
Ya bi defol sizin gibi çirkinleri kim napsun🤣git bamyanla oyna
Seni mi kırıcam 😉
Evet flört etme yaşı değil, eş seçme yaşı.. Biraz ciddiyet yaşı..
Kalmıyorsun bu evde kalmış erkeklerin kendini gençlere yamamak için uydurduğu bir cahil avı. Belli yaştan sonra erkekler üreyemez ya da problemli sperm üretir köylü kadınlar erkek çocuklarını yamamak için gelin avına böyle çıkmışlar. Türkiye de koca bir köy.
Her zaman kafana göre birini bulabilirsin artık 30 yaş normal oldu gibi ben 37 ve halen bekarım
Nerede yaşıyorsunuz bu arada
Bende 30 yaklaştım yaş 27 artık hayatıma kimseyi almıyorum
Yaşıtlarımız erken evleniyor biz geç kaldık ancak dullar olur bize😂
34 bedenli küçük memeli isen olur bak bizim iş kız 😝
tam sınırdasın biraz daha geç kalırsan işin zor
Geç mi kaldım mı? 🤣 10 yaşında çocuğu olan var 30'unda 🤣
Senden flört geçti yani sen 18 yaşında degilsin ki flörleşesin yani
Hayır tabikide. İstersen konuşalım. Bakarsın güzel bir birlikteliğimiz olur.
geç kalmadın Türkiye koşullarında çok normal. AKP ülkeyi bitirdi.
Yılbaşında söz ilk baharda nişan yaza düğün. Sıkıştırılır fikstür.
bu tamamen sana baglı kendını kotu hıssetme, calısıyor musun pekı
Kısmet tâbi ki. Ama bu yaştan sonra evlenip ne yapacaksın ki
Evet biraz ben 23 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var
boş ver evlenme zaten manasız. tam verimli olduğun zamanlar hayatın tadını çıkar
hıcbır zaman hıcbısey ıcın gec degıldır ınsanlaerın belırledıgı zamanlarda sıkısmanın anlamı yok canın hangı zamanda neyı yapmak ısterse en uygun zaman ozamandır
bu yaşa kadar dayandınsa bi 30 yıl daha dayanırsın bence 🤣🤣
Kaç yaşında insanlar dediğini boş ver o zaman sen de bul küçük birini
Bile isteye erkekleri reddetmediysen, çekingen bakire falansan geç kalmadın.
Hallederiz ayarlarız sana da birisini bizden daha mutlu olmaya ne hakkın var
Geç değil. 30 dan önce pek nihayete eren ilişkiler olmuyor zaten.
Yooo ben 27 yaşındayım kendimden biraz büyük olgun kadın candır
33 yaşındayım sorun değilse bir konuşalım 😂
Bende aynı senin gibiyim düşüne düşüne n'olacak bilmiyorum
Kendini hala neşeli ve sabırlı hiss ediyorsan neden olmasın
Hiç flört etmediysen zor iş Şimdiki zamanda her iltifata kanmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?