5 yıldır platonik olduğum, hâlâ da sevdiğim adam gidip kendinden 4 yaş büyük bir kadınla nişanlandı. Anlamıyorum. Ben 23'üm, sevdiğim kişi 35.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 yıldır platonik olduğum, hâlâ da sevdiğim adam gidip kendinden 4 yaş büyük bir kadınla nişanlandı. Anlamıyorum. Ben 23'üm, sevdiğim kişi 35.
Genç kızların içinden resmen canavar çıkıyor ak, olgun kadınlar en azından erkeklerine nasıl yaklaşacaklarını, nasıl davranacaklarını çok iyi biliyor👌
Tamamda burada tercihi yanlış yapan sensin o degilki o kendi yasitlarinda birini bulmuş kızım senin ne işin var amcan yaşında adamla. sanirsin adam çok gencte seçtiği kadın yaşlı sjsjsjsjsj
Aşkın yaşı gerçekten olmuyor ama bu durumun senin canını ne kadar yaktığını çok iyi hissedebiliyorum 🥺 Kalbinin kırgınlığı dışarıdan bile belli oluyor, sarılmak istedim sana ✨
Erkekler bazen olgunluk, hayat tecrübesi ve o kadının sunduğu konfor alanına çekilebiliyorlar. 35 yaşındaki bir erkek için 4 yaş büyük biriyle olmak tamamen denge ve aynı hayat evresinde olma isteğinden kaynaklı olabilir ☕
Senin gençliğin, enerjin ve güzelliğin çok kıymetli. Kendini sakın eksik hissetme olur mu? Sence o kadında bulduğu şey gerçekten olgunluk mu, yoksa sadece doğru zamanlama mıydı? 💖💅
Cevap
10Cevap
Ne döndüğünü çok anlamadım ama erkekler diye bir genelleme yok kişiden kişiye değişir
Ben de 34 yaşındayım ama kesinlikle küçük istiyorum
Yok öyle bişey kim diyor onu
gençlerin nazı bitmiyor
Meyvenin olgunu makbuldür
Önemli olan ten uyumu hissetmek hissettirmek
Ben etmiyorum
23 yaşında çıtırım olsa üstünden inmem
Büyükler daha tecrübeli canim ondandir
Daha iyi domalıpyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?