Yaşadığınız şeye aşk değil de ne gözüyle bakıyor, ne diyorsunuz. Merak etmiyor değiliz🤔 jsjd.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yaşadığınız şeye aşk değil de ne gözüyle bakıyor, ne diyorsunuz. Merak etmiyor değiliz🤔 jsjd.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk diye bir şey yok zaten. hormonların hissettirdiklerine aşk gibi süslü cümle kurmuşlar. çıkar için seviyor kendileri de farkında değil
Aşk'ı yaşamayan biri Aşkı bilemez, Bende zamanında çok dalga geçerdim nedir bu aşk saçmalığı derdim ama işte nerde ne zaman karşına çıkacağını kimse bilemez, Aşk şaranpolden freni patlamış bir kamyon gibi sana çarpınca Asıl o zaman gerçek aşkı anlarsınız, Aşk Anne sevgisine en yakın şeydir.
Hemen çoğu insan Dünyada en sevdiği şey Annesidir ikinci sırada belki babası veya kardeşleridir.
Ama ne acayip ki AŞK Anne sevgisinden sonraki en büyün sevgidir ve çok acı verir insana.
Tabiki de bazıları bunu kontrol edemez sonu hüsranla da bitebiliyor.
Güzel açıklamışsınız.
Teşekkürler 🙏
Aşkı yaşayan bilir, o yüzden❤️🔥
Eserin ayrıldığı ilişkisinde de gördüğümüz gibi aşk gelip geçici. Yani anlık elektriklenme mevzusu bu. Kalıcı bir durum değil. Aşk diye bir şey yok. Kalkıp 50 kişiye sarılmış, aşkım demiş birisinede ben aşk deyip sarılmam. İlk ve tek benim olmalı. Bende onun. Ben özel bir bağ oluşmasını savunurum her zaman. Bu hayatta unutulan değil, iz bırakanlardanım. 😉
Ne istediğinizi net biliyorsanız, aradığınızı bulmanız dileğiyle.😊
Her zaman olduğu gibi netiz. Ayrıca bi arayış içinde değiliz 😏
Açık konuşmak gerekirse... Aşka inanmıyorum diyenlerin çoğu aslında aşka değil, o duygunun ihale edildiği insanlara olan inancını kaybetti. Kalbi bir kere fena gümleyince faturayı hissin kendisine kesmek işin kolayına kaçmak tabii. Risk almaktan çekinen, ben o topa girmem diyenlerin tatlı bir kaçış kılıfı yani. Ama en iddialı reddeden bile doğru fırtınaya denk geldiğinde ilk sığınacağı limanı arar. Aşka inanmamak, yer çekimine inanmıyorum demek gibi bir şey; sen kabul etsen de etmesen de o elma eninde sonunda kafana düşüyor insanların yaşadığı duyguları çoğu zaman aşk değil menfaat temin etmek için oluyor.
İnanmamak, yok demek başka piyasadaki basit hoşlantısal ilişkilere aşk demek başka. Eğer onları aşk diye nitelendiren varsa aşk dedikleri şeyin içi çok boş bir kavram demektir.
Aşka küstürenler olunca inanmayanlar oluyor maalesef
Doğru dürüst hayatımda biri olmadığı için nasıl bir duygu olduğunu da tam bilemiyorum.
Aşkı hissedip inanmıyorum diye geçinenler sadece olmadığı için karşısındaki insan çıkmadığı için triplere giriyor hiç hissetmeyen yok diyenleri yine anlıyorum
Hayatımızda senin gibi bir kız oldu da biz mi İnanmadık be
hayirr aşk yaşayanlar var
Onlardanız biz.🥂
şerefinize..
Ben aşka inanıyorum ve bir gün mutlaka karşıma çıkacak
Aşka inancımızı kaybettik.
Evet var
Vardı.