Bir etkinlikte tanışmıştık. Kendisi yanıma gelmişti ve genellikle etkinliklere tek başıma giden biri olduğumu söyleyince, “Bundan sonra tek gitme, beni de çağırabilirsin. Birlikte arkadaş olabiliriz.” demişti. Kendisi dövme sanatçısı ve dövme ile ilgileniyor.
Ben de bugün öğleden sonra saat 4 gibi kendisine, “Bugün dışarıda bir şeyler içmek ister misin?” diye mesaj attım. Aradan birkaç saat geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş yapmadı. Bunun üzerine samimi bir yaklaşım sergilemediğini düşündüm ve takipten çıkıp engelledim.
Ayrıca o gün etkinlikte alkollü olduğunu da düşünürsek, yanıma gelip o şekilde yakın davranmasının biraz da alkolün etkisiyle gerçekleşmiş olabileceğini düşünüyorum.
Ben de bugün öğleden sonra saat 4 gibi kendisine, “Bugün dışarıda bir şeyler içmek ister misin?” diye mesaj attım. Aradan birkaç saat geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş yapmadı. Bunun üzerine samimi bir yaklaşım sergilemediğini düşündüm ve takipten çıkıp engelledim.
Ayrıca o gün etkinlikte alkollü olduğunu da düşünürsek, yanıma gelip o şekilde yakın davranmasının biraz da alkolün etkisiyle gerçekleşmiş olabileceğini düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer