Sonrasında pişman oldunuz mu? Ben karşı tarafın hatalı olduğunu biliyorum ama böyle bir boşluğa düştüğümde iyi şeyler geliyor aklıma sonra diyorum ki bu bana şunu yaptı net ol.. Çok canımı yaktı hep başa sarmak istemiyorum
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
Ben kafamda çoktan bitirmiştim o yüzden boşanma süreci beni hiç etkilemedi.
Değil mi geçer yani atlatırım?
Boşanmak çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Tamamen haklı olsan bile git-geller oluyor. Ne kadar uzak durmak istesen de duygusal ve fiziksel hafızan sana oyunlar oynuyor. Bunların hepsinin geçici olduğunu bilip önüne bakmak zorundasın.
Elbette boşluğa düşmen normal sonuçta bir yaşanmışlık var duzlebilicek bir sorunda düzeltmek için uğraşın ama duzelmicek bı sorunsa arkanıza bile bakmayın
Düzelmediği gibi sürekli tekrar ediyor aile dışına çıkıp beni rahatsız eden konular var aşamıyorum
Az daha devam edersem saçlarıma ak düşecek..
Neden önemi olmasın psikolojimi de aldı zaten inşallah acıtmadan kolayca hayırlarla atlatırım şu süreci
O aradaki baglilik biraz gerebilir seni * kararliysan mutsuzssan kendine dondugunde o ozgurlugu ve guclu kadin olma duygusunu hissediyorsan alisiyprsun demektir
Bağlılık aslında bi süredir ayrıyız mecburiyetten bu süreçte de bazı hatalar yaptı ve artık sürekli aynı hata olduğunun ikimiz de farkındayız düzelir mi diye beklerken benim gençliğim gidiyor
Boşanmadım ama ailemde bir kaç kere boşanan var. Aile çok önemli.
Kendi ailem mi?
Evet. Anne baban.
Annem babam arkamda evim felan ayrı olacak
O zaman güçlü durma şansın yüksek. Daha rahat atlatabilirsin
Ayrıldığım ilk günden vicdanın rahatlığıyla hayatıma devam ettim
Boşanmak zor bir süreç. Elbette
Ama geçer demi
bence tamamen iletişimi kes çünkü yaşın daha 30 larda ve gençliğin gidiyor. Hayatını yaşaman lazım diye düşünüyorum artık
yeni denizlere açılman lazım seni mutlu eden bir erkekle mesela. çocuk var mı
Atlatamıyoruz.. iyi şeyler kötü şeylerin üzerine geliyor.. sonra diyoruz ki şöyle kötüleri andıkça değmeyecek onu da anlıyoruz.
Sana yaptıklarını düşün her zaman. Daha sakin bir yaşamın izini sür
Ailemle oglumla arkadaslarimla vakit gecirdim , eve girmek bile iskence gibi geliyodu aksamlari. Ama yavas yavas atlatim.
Hafif atlatamazsın. Zamana bırakacaksın. İlla tavsiye istiyorsan, beklentini keseceksin.
Bana döner mi arar mı yazar mı beklentisi değil mi?
Eğer öyleyse öyle bi beklentim yok çünkü ben iletişim kurmuyorum
Yani aşağı yukarı evet.
Tekrar olur mu? Şöyle yaptı bu anlama mi gelir? Bunları bırakacaksın.
Aksi halde sen kendi kendince dönmesini beklerken, bir gün hayatında biri ile de görebilirsin.
Hayat durmuyor. Madem bir karar verdin, o zaman artık o kişi yok gibi yaşamalısın.
Döner mi? Genelde daha iyisini arar, bulamaz. Bir sekilde yahu bu iyiydi aslında diye yoklama çekerler 1 2 sene sonra. Oradan da bir şey çıkmaz.
Duygusal duvar or. Önüne bak
Zaten hep o birileri vardı hayatımızda evliyken de ondan bitiyor
Temiz sarı bez gibi düşün 😀😀
Dogru olanı dusunuyorsun, pekı neden bosandınız sıddet vs var mıydı
Zordu ama atlattık
Hakkinizda hayirlisi olur umarim
Şuna hangi aşamadasınız
Avukat araştırıyoruz
Ben yani ailemle beraber
Eğer fikrimi almak istersen öneride bulunabilirim süreç hakkında
Niçin boşanmak istiyorsun? Çocuk var mı
Ne kadarlık evlisiniz
Üzüldüm adına ya
Konsk. Bunları
İşin gücün var mı?
İyi düşün bence
Dertleselim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu süreçte hissettiğin o karmaşa çok ama çok normal aşkım. Beynimiz bazen savunma mekanizması olarak kötü günleri silip sadece güzel anıları önümüze getirir. Ama kendine hatırlat, o fırtınalı günleri boşuna yaşamadın 🥺
Şimdi tam bir kabuk değiştirme dönemindesin. Başa sarmamak için seni kıran durumları bir yere not et ve o boşluğa düştüğünde açıp oku. Kendi değerini hatırlamak seni bu belirsizlikten kurtaracak en büyük gücün ✨
Peki şu an en çok hangi anlar seni o tatlı ama aldatıcı anılara götürüyor, hiç fark ettin mi? 💖