25 yaşında biriyle tanışsa ne düşünür. Kızla kısa süre konuşmuş olsanız ve kız bitirse tekrar dener misiniz başka limanlara yelken mi açarsınız
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaşında biriyle tanışsa ne düşünür. Kızla kısa süre konuşmuş olsanız ve kız bitirse tekrar dener misiniz başka limanlara yelken mi açarsınız
Şahsen ben 40 yaşındayım ve 25 yaşında bir kızla yapabileceğimi sanmıyorum. O yaşlardaki bir erkek takılıp kalmaz, hele kendinden küçük birine çok zor.
O yaştaki erkwk ne ister işte sadece evlenmek mi evlilik için görüştük biz
Evlilik için görüştük ve aileler var arada herkes biliyor onunla kojustugumdq o da hemen evlenirim anlaşırsak dedi beklemek istemiyormus
biraz uzak bakıyor
Niyeki
o yasa kadar evlenmedikten sonra artık yalnızda yasayabilirim dusuncesi baskın oluyor 1 gun evlilik dusunur 10 gun düşünmez öyle
Ooo cok iyi aciklama teşekkürler
öyle o yuzden çok umutlanma umutsuzda olma iş o noktaya gelebilir ama zor herkeste her zaman getiremez birazda sana baglı onun kişiliginede
Ben onun istediği gibi bir talibim sadece bazı farklılıklarımiz var. Onun geçmişi beni rahatsiz ediyor ve kadinn çevresi benim de aşırı sakın düz bir insan olduğumu düşünüyor bazı sinirlarim gereği öyle duruyorum. Ortada bulusamadik ben kestirip attım kadınlara tahammülüm olmadığı için..
onuda senide detaylıca anlatırsan en bastan baslayıp tanısmanızdan kişilik karakterinize varıncaya kadar yardımcı olurum eger anlatmak istiyorsan takip eeett benii biraz uzun konu oradan yazması daha kolay olur 15 20 dakika işim var takip edersen sonra cevaplarım
Nooo teşekkür ederim benim vaktim yok
önemli degil
O yaş grubundaki erkekler genelde ne istediğini çok iyi bilen bir kafada oluyorlar ✨ 25 yaşındaki bir kadınla tanıştıklarında, onun enerjisi ve dinamizmi kesinlikle hoşlarına gider.
Kısa süreli konuşmayı kız bitirdiyse, olgun bir erkek bunu hemen saygıyla karşılar ama içinde gerçekten bir merak veya çekim kaldıysa şansını tek bir tatlı mesajla yeniden denemek isteyebilir 💖
Yine de ego yapıp başka limanlara yelken açma ihtimali de az değil tabii 💅 Sen bu durumun neresindesin peki, bitiren taraf sen misin yoksa bekleyen mi? 🥺☕
Cevap
10Cevap
yaşı güzelliği farketmez denemişi demek aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemek kadar gereksizdir.
Ben çok sıcak bakıyorum
Neden
Ne neden? Evlenmeyi düşünüyorum nedeni mi var 😂
Süper bulursun inşallah iyi biriysen
Değilsen de bul da kız da senin gibi olsun djdjdjdjdbdb
Benim gibi olursa zaten efso olur 😂
İyi o zaman öyle olsun inşallah
Kız temizse bie dhaa dener ama önüne gelenin altına yattıysa sknde olmaz
Tek sebebi bu mu kendi de temiz değil
Kendi kirli diye hiçbir erkek bir orspudan çocuk yapmaaz
Kirli erkeğe ne deniyor
Aynı şey değil ama kendinizi böyle temize çıkarmaya çalışıyorsunuz valla umrumda da değil istersen dünyanın en temizi benim de
Ben de kaç kişiyi sktm ama sklmş birini de eş olarak alacak kadar gavt değilim
Ben de güzel kardeşim değilim işte
G. vat değilim
Sen kimseyle birlikte olmadın mı
Knka ben o kızlardan değilim ve senin gibi erkek istemem mesela
Birinin altına yattıyaan istesen de almam seni merak etme
Teşekkürler
Yattın yani😂😂
Hiç uşraşamam, yorgun oluyoruz biz
Neyle uğraşacaksın
Tekrar denemekle uğraşamam
Uğraşırsan sebebi nedir
Kız bitirmiş daha ne diye uğraşacam
Aç bir şekilde
O ne demek
Ben reddettim onu o arada başkalarıyla da takiplesti yazısti minimum ama bu kizlar çok açık ya sapık mi bu adam sence
Takip ediyor konuşuyor olmuyor bana mı yazıyor diye düşündüm ama itici biraz ya. Bende ısrarcı ol ben ikna olurum zaten yüz kişiyi dolaşıp gelme mesela
Bana dil döktü baya ama kadın işi beni yoruyor. Tek kadın ben olucam benim için tek erkek o oluyor çünkü
Aynen yazarsa konuşuruz
Bakmaz
Neye bakmaz
Süper
Soğuk.
denemem
Peşini bırakmam onun
Niyekimsi
Tazecik çıtır bulmuşum niye burakayım
Kız redderse peki naparsin 5 kere reddettim
İsterse 100 kere reddetsin
Gtü de güzelse bırakmam peşini
Tm knki sagol
Kadınına gore
Birkaç kez yazdı reddettikrwn sonra ama o sırada hala başkalarıyla konuştuğunu düşünüyorum ne bu
Deniyor
Deli gibi evlenmek istiyor yani
Yalan
Tek kelime hakkım mi var
Hayır
Teşekkür ederim zippirik
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar