7 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evli olunca da hala şiki var canısı ve çalışan demir ışıldar daha aktif olur hormonlar.
kardeşim olduğu için öğrenci de hemcinsine ihanet ederse o daha büyük kardeşim
arsızdır ve utanmazdır da ondan.
Yillar once dersane hocamla olmustu
Kız olumlu dönüş yapar gbi mi hissetti acaba
Çok sert kız
Yaş farkı fazla var mı. Çekici bulmuştur kızı. Yürüyor mu direk.
Fazla baya aynen flörtöz ve gözlerle konuşuyorlar
Kız hoş buluyor mu normalde
Bilmiyorum
Yaşlar kaç ortalama
Aralarda 17 yal falan var
Kız bu durumdan hoşnutsa olgun seviyosa gözlerlede ince hareketlerlede flörtleşebilir. Haz alır bundan bence
Peki sence hoca niye böyle
Çok hoş albenili çekici bulmuştur soğuk olsada kız. Aklına geliyodur sürekli görmekten hoşlanıyodur. Yaklaşmayacak olsa dahi çok ister normalde yakın olmak. Karşıdakinin hislerini bilmek. Demekki çok hoş buluyor ama çekiniyor
Espriler bakışlar uykusuzken acaba erkek arkadaştan mı uykusuzsun demeler ağız yoklamalar vs doğru olabilir dediğin
Tabikiii. Sen kaç yaşındasın
Lise son
Espri yapar sevgiliden konu açar vs ama direk açılamaz tabi. Cidden o yaşlarda olup hoş kendine güveni olan sert baksa bile bi çekiciliği olan kızlarda vardır. Adam etkilenmiş olabilir. Ama çekinir yinede tabiki. Ama dediğim gbi karşılıklı ince iltifatlarla flörtleşilebilir kız istiyosa. Hoşuna gider mi
Bazı liseli kızlar dehşet auralı oluyor yeminle. Neden öyle
Bazen hocaların yapısıda bu oluyor ya ama herkese aynı davranıyorlar vs yakınlığı ya da
Öğrenci yanlış anlayabiliyor emin değiliz o yüzden bilmiyorum aura kısmınıda evet bazıları öyle cidden ama şu an çoğunlukla herkes birbirine benziyor bence
Tabiki arayada karışabilir yanlış anlaşılabilir ya da kız yanlış anlamak isteyebilir. Ama dediğim gbi kız hoş auralıysa sert bile dursa hoca açılsöayacak bilse bile esprilerle sevgilin o bu ile yakınlık kurmak ister bi tık. Hoş bulduğu kızla diyalog kurmuş olur onun cevaplarına göre daha rahat olur. Sen mesela bilsn ki cidden hoş bulduğu için yapıyor hoşuna gider mi
Evet yani güzel bence hoş bulduğu için yapsa tabi ilgi herkesin hoşuna gider ama %100 söylenmediği sürece emin olamayız sıkıntı
Söylemez onu çekinir tabiki. Ama dediğim gbi senin esprilere karşı tebessümün benzer karşılıklar vermen biraz daha yakın eder adamı. Böylece çaktırmadan çok güzel flörtleşebilirsin. Söylese mesela bi zaman sonra direk güzel dille anlatsa tepkin olur muydu
Böyle bişey imkansız ondan ne desem bilemedim bence karşılıklı ilgi hoşlarına gidiyor yani ikiside adım falan atmaz ikisinden biri gitse orada kalır o
Dediğim gbi adam çekinir atmaz. Ama karşılıklı espriler kızında benzer şekilde zamanla esprileri. Adamda biraz daha cesaret eder çok hoş gizel giyinmişsin gbisinden yaklaşır. İtiraf olmasada kızın hoşuna gittiğini görürse gayet güzel flörtleşilmez mi sence. Hoşuna gitmez mi
Flörtleşecek cesaret var mı sende peki. Karşılık verebilecek misin veriyor musun yoksa sert misin yine
İkisi de azgınsa olur
Damsalaksa...
Kim bu bahsettiğin kız
Sen soruyu cevapla
Adam çapkın belli ama öğrencisine bakmamasını doğru buluyorum bana ters bu işler doğru değil
Vurmak için
Öyle biri değil kız
Onun yatağında gözlerini açtığında görüşürüz
ben ne diyorum sen ne diyosun
Hocan mı kız
Yok
Sen şu durumu iyi açıklar mısın
Abaza hoca
Bana ulaş
Yaşları ne
Namussuz olduğu için