İlgisi çoksa mı seviyordur ya da mesela markete girdiğinde sizi düşünüp size çikolata alıyorsa mı, daha belirgin şeyler de olabilir ben basit düşünerek yazdım 😅
Kırıldığımda savunmaya geçmek yerine beni anlamaya çalışıyorsa, zor zamanimda yanımda olup destek oluyorsa, beni değiştirmeye çalışmadan olduğum gibi kabul ediyorsa, Sınırlarıma ve tercihlerime saygı duyuyorsa, Beni hayatında gerçekten bir yere koyuyor ve gelecek planlarında bana da yer varsa seviyor demektir
marketten çikolata almak ince bir düşünce tabii ama sevildiğimi çok daha başka şeylerden anlarım. Mesela dünyanın en saçma, en abuk subuk şeyini heyecanla anlatırken bile gözlerimin içine bakıp beni pürdikkat dinliyorsa, konunun saçmalığına değil de sırf ben anlatıyorum diye bana odaklanıyorsa oradan anlarım. Herkes "çok yoğunum" bahanesine sığınıyorken ne yapıp edip bana vakit ayırmasından, en sıkışık anında bile sesimi duymak istemesinden anlarım. Herkes gülümsediğim için iyi olduğumu sanırken, tek bir nefes alışımdan modumun düştüğünü şıp diye yakalamasından anlarım. O markete girdiğinde de zaten rastgele bir şey alıp geçmez; benim en sevdiğim çikolatayı, o an canımın ne çekebileceğini hatırlar da alır, yani zihninde bana koca bir yer ayırdığını hissettirir. benimle ilgilenmek onun için bir görev değil de içinden gelen doğal bir refleks olmuşsa, ben işte o zaman gerçekten sevildiğimi anlarım
Dünyanın en saçma şeyini de anlatıyor olsam çok önemli bir şey anlatıyormuşum gibi beni dinliyorsa, ne yediğime, içtiğime, iyi miyim, kötü müyüm, hasta mıyım bunu merak ediyorsa, üstüme titriyorsa her anlam da.. seviliyorumdurrr..🥹
boş lafa ve romantik laflara gerek yok, fotoğraftaki gibi en zor anında veya sorumluluk alması gerektiğinde ortada var oluyorsa o iş tamamdır. çikolata almak falan tatlı detaylar ama asıl mesele kriz anındaki duruş.
Ona kalpli ok emojisi gönderirim. Yani sana aşkımı ok gibi fırlatıyorum yakala demek. Eğer anlamazsa zarflı kalp emojisi gönderirim. Yani senin aşkından aşk mektubu yazdım mesajı verir. Ondan da anlamazsa orta parmak emojisi gönderirim. Gitsin yani, bu kadar s*lak olunur mu?
Sadece bir hareketle sevdiğini anlayamam. İlgisi ve odağının bende olduğunu hissetmeliyim. İşe gidişimi çıkışımı bilsin, sürekli iletişim kursun, anlattığım olayları dikkatle dinleyip sorgulasın
Sohbet sırasında benimle ilgili küçük detayları unutmayıp önem vermesi. Meselâ ben kahveyi şekersiz içerim dediysem ve sonrasında bana aldığı kahve şekersizse beni önemsediğini , sevdiğini düşünürüm.