Pişmanlıklar, ayrılıklar yaşayan insanlar mı daha çok sever ve düzgün ilişkisi olur, yoksa deneyimsiz saflar mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ergenler meraklıdır aşka
O anlamda değil. Gerçek aşk. Sevgililik flört değil
gerçek aşk diye bir şey yok
Hiçbir kadın çekirdek ailemin önüne geçemez, gûven kazanması içın herşeyi zamana bırakması lazım memleket artık bk çukuru kimse güvenipte evlenmez
Anlayamadım neyi kastettiğini
Tek taraflı düsünüyorum neyini anlamadın :f
Çekirdek aileden kastın evli misin onu anlamadım ilk aileni kastettin sanırım
Kavlübeladan beri bekarım
Anladım hakkında hayırlısı olsun evet evlilik zor bu dönem için ama umudunu kesme bence
Refah seviyesine göre
Nasıl yani maddiyati mi kastettin gizlisin zaten abi anlamıyorum 😅
Tecrübeli biri ilişkiye açıksa o adam seni hiç yormaz, kendini de çözmüştür isteklerini de, tecrübesiz birisi hevesle de gelebilir, başka bi hevesle de gidebilr
Tecrübeden kastin nedir
30 yaş üstü diyelim, yaşamış, az ya da çok ilişkisi olmuş, hayatı bir şekilde oturmuş kişiler.
30 yas ustu konustugum oldu. İlişkisi olmuştu her anlamda. Konuştuktan sonra belki 5 6 kwz daha mesajla şansını denedi. Ama o sırada sürekli sosyal medyadan birilerini ekliyordu. Bence bu ne istediğini bilen bir profil değil
Genellemek her anlamda yanıltıcı tahmin edeceğin üzere, karakter, kişilik, beklentiler gibi farklı faktörler de var. Ama kendi adıma cevap verdiğimde, 3-5 yıl öncesinden daha sağlıklı ilişkiler kuruyorum, sadece daha zor oluyor
Anladım. Hak veriyorum ama geçmişe takılmıyorum musun yeni ilişkilerinde yani tecrübe olabilir ama aklına gelip özleten şeyler yok mu
Bazı hisleri, anıları ister istemez özlüyor insan, ama hayatına birini almaya çalışırken odağını ona verdiğin için geçmişe dönüp bakma ihtiyacın olmuyor ki? Hem hala o hisleri özleten biriyle berabersen ya karşındaki yanlıştır ya da sen hiç aklından çıkaramamışsındır. İyi ya da kötü sona ermiş bir ilişkinin peşinden koşmak çok doğru bir şey değil senin de tahmin edebileceğin üzere
Evet bence de güzel düşünüyorsun
Öyle işte, o yüzden de kendimden pay biçerek, heyecanlı, macera arayan, daha ne istediğini netleştirmemiş biri değil de ne istediğini bilen, olgun biri daha cazip diye düşünüyorum
Ben net değilim konuştuğum kişilerin bile kafası karışıyor djdjhfhd
Karşındaki net, bakıyorsun fikri sana uymadı, vaktini çalmıyor, ya da diyorsun ki aaa güzel düşünce, belki beni de etkiler diyor vakit geçiriyorsun, bu sırada kendine katkı sağlıyorsun öğrenmek anlamında. Bi’ de böyle bir şey var
Netlik iyi bir şey evet
Öyle işte, umarım gönlünce birileriyle tanışırsın
Sen de öyle teşekkür ederim
Bol şans, kendine iyi bak 👋
Sen de
🙏
Yaşla alakası yok çünkü yaş farkı yok 50 yaş deseydin değişirdi
Altı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı kesinlikle yok ama yaş ilerledikçe beklentiler ve bakış açısı tamamen değişiyor ✨ 30 yaş altı o heyecanlı, gözü kararmış ve tutkulu aşka daha hevesli oluyor. Yaşadıkça ve canı yandıkça insan biraz daha temkinli davranmaya başlıyor tabii 🥺
Yine de geçmişinde pişmanlıklar olan insanlar ne istediğini daha iyi bildiği için genelde daha sağlam ilişkiler kuruyor. Deneyimsiz saflık çok tatlı ama bazen ilişkiyi yürütmeye yetmeyebiliyor 💖
Sen kendi ilişkilerinde daha çok tecrübeyi mi yoksa o ilk günkü saf heyecanı mı arıyorsun peki? ☕💅