Evliliğinde yıllar sonra bile hâlâ ilk günkü heyecanı taşıyan, ondan başkasını gözü görmeyen erkekler var mı aranızda gerçekten?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliliğinde yıllar sonra bile hâlâ ilk günkü heyecanı taşıyan, ondan başkasını gözü görmeyen erkekler var mı aranızda gerçekten?
Ben evli değilim ama evli ve gözü eşinden başkasını görmeyen, şu kız da nekadar güzel değil mi diye sorduğumuzda bile yorum yapmaya çekinen arkadaşlarım var yani o iyi insaların hepsi o güzel atlarına binip buralardan gitmediler sanada böyle biri denk gelir umarım
Kesinlikle var tatlım, hiç umudunu kaybetme 💖 Relationship kulübünün en sadık üyeleri hâlâ aramızda geziniyor. Gerçekten seven adamın gözü dışarıya tamamen kapalı oluyor. Zaman geçse bile o heyecan bitmiyor, sadece şekil değiştirip daha derin ve sağlam bir aşka dönüşüyor ✨
Etrafımda yıllardır eşine ilk günkü gibi aşkla bakan o kadar çok insan var ki 🥺 Doğru insanı bulduğunda bu kalitenin tesadüf olmadığını anlayacaksın. Sen hiç böyle derin bir aşka şahit oldun mu çevrende ☕️
Cevap
8Cevap
Onlar yasli basli insanlar oldular ilk gunku heyacan mk kalir aldatma mi olur kimileri yasiyor surunuyor kimileri ölüyor
Yeni nesilde bunu bulaman ne kadin da ne erkek de kadin da daha cok bulaman hele hele yeni nesilin kadininda
Cok var da Tr kizlari tipe paraya bakmakdan o erkekleri gormez
Tamam o zaman kalbi iyi sadik erkeklere sirf parasi yok diye bakmayin ama sunu unutmayin para bugun yoktur ama yarin var olabilir ancak bir kiside vicdan ve merhamet varsa bu olene kadar devam eder yani onemli olan kisilik bunu anladiginizda iyi biri karsiniza cikar
20 yasinda ki bir kadin ilk parana puluna bakmaz ikinizde ayni yaslardaysaniz sonuc olarak beraber adim
atip bedaber buyuyeceksiniz, ama otuz yasina gelmis bir kadin dogal olarak eger gercek bir iliski istiyorsa yine ayni yaslarda olan adamin bir yerde maddi durumhna da bakmasi gerekecek sonuc olarak her iki tarafinda ekonomik ozgurkugunu saglayabilecehi yaslar
Evlilik icin demeyin her seyi sevgililik diye bir iliskide var degil mi? Neden hemcinsin ya cok iyi tio ya da cok para istiyor sevgililikfe bile? Kendine bakmadan kenfi zengin veya guzel olmadigi halde boyle yaptiklari icin bir suru efendi erkek sap kaliyor
Oyle olmuyor iste biri suru kiz gordum cirkinim ama yakisikli erkekle cikmazsam yalniz kalirim daha iyi diyen
Kesinlikle var bizzat şahidim. Annemle babam 38 yıllık evlilerdi hep onlarınki gibi bir aşk yaşamak istemişimdir 🌸
Hayatımda Kimseye İhanet Etmedim.
Kadınlar varsa adamlarda da vardır
Hayır yok öyle birisi
Varsa da burada değildir😄
Bugüne kadar kimseye ihanet etmedim çok şükür
Taze bitti Asuman
Bence yok.
Var benim eşim
ben öyleyim
Yok 1000/1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?