Boyle bi cift uyumlu olur mu?

cidden lütfen kötü yorum yapmadan yorum yapın yabancı birileri ne düşünür merak ediyorum geçmişinde çok ilişkisi olmuş adı çıkmış bir adamla evlenir misiniz çok zor bir dönemimde yanımda oldu yakışıklı falan ama normalde bildiğim için asla konuşmazdım bile ama cidden kendime zarar verecek kadar tükenmiş olduğum bir dönemde bana iyi geldi ilişkimiz başladı başlayalı da bana sadık her adımını haber ediyor uzakta olsak da konumunu her şeyi görüyorum yeter ki güven diyerek her şeye okey oldu ama geçmişi de yani bilmiyorum evlensem rahat bir hayatım olur maddi durumu da iyi ailemin de iyi o yüzden sıkıntı yaşamam gibi çünkü daha önce çok sevdiğim biri vardı çocuk maddi durumu benden kötü diye terk etti resmen beni? ondan diyorum yani kafam çok karışık ya ileride pişman olur muyum huylu huyundan vazgeçmez mi asla maddiyat yakışıklılık falan da kriterim olamaz çünkü öyle başka insanlar da var gayet kendi halinde ama onları görücü olarak düşünün bunun farkı resmen hayatımı kurtarması ve sevmem
Boyle bi cift uyumlu olur mu?