Sevgili değilsiniz, hoşlanıyorsunuz ediyorsunuz ama 2 yıl siz mesafe koyduktan sonra o barışmak istese tekrar ısınır mısınız
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Hayır ısınmam ben soğuduğum insandan
Eskiden peşinden koşarken o aldığım heyacan geri gelmez değil mi
Soğuduysam olay bitmiştir..
Nope gelmez zaman kaybı geçiniz.
O benim sevgimi kaybetti bundan sonra ne yaparsa yapsın eskisi gibi olamam değil mi
Nope olamazsın
Orada mısın
Herkese selam. Olay çok net ama mantığını çözemiyorum, size sormak istedim.
Bundan tam 2 yıl önce birisi bana çok ağır bir mesaj attı. "Kendi kendine gelin güvey oluyorsun, sevgilim var ve rahatsız oluyor, davranışların itici, ben senin ablanım" gibi laflar saydırdı. Amacı beni ezip ego tatmini yapmaktı.
Ben hiç tartışmaya girmedim, uzun uzun cevap yazmadım. Sadece "Tamam sorun yok 😊" yazıp anında engeli bastım ve 2 yıl boyunca bir daha yüzüne bile bakmadım. Hiçbir iletişimimiz olmadı.
Şimdi aradan 2 koca yıl geçmiş, araya birilerini sokup "Çekinme, gel seninle bir konuşalım, konuyu netleştirelim" diyerek beni masaya çağırıyorlar.
Sizce 2 yıl önce kestirip atan ve beni hayatından "kovduğunu" sanan bu kişi, benim umursamaz tavrımı hazmedemediği için mi şimdi geri vites yapıyor? Yüz yüze gelip bu mevzuyu tekrar açmak mı istiyorlar? Mevzu hayra alamet mi?
Soruyu buraya yazdım bakar mısın
arkadaşım zaten cevap vermişim neyi zorluyosun :D
Olsun bunada cevap ver hshshs
Sizden bi cacık olmaz nokta :D
Imkansız
Alsana 🧠🧠🧠🧠
Hayır
Yemek miyiz biz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan bir kere birinden soğudum mu, o kahve soğumuş demektir aşkom ✨ İki yıl çok uzun bir süre, bu süreçte ikiniz de çok değiştiniz. Ben ilişkilerde o ilk enerjinin ve güvenin kaybolduktan sonra kolay kolay geri geldiğine inanmıyorum 🥺
Bazen sadece geçmişin hissettirdiği o tatlı nostaljiye çekiliyoruz, adama değil. Kalbin sana şu an ne söylüyor, gerçekten heyecan duyuyor musun yoksa sadece merak mı ediyorsun? ✨💖
Kesinlikle gelmez aşkom, o anki heyecan ve o çocuksu heves o zaman diliminde kaldı maalesef 😔💖