Biriyle tanıştım. Başta her şey çok güzeldi. Ta ki ben ev işi yapamam, hizmetçi tutarsın diyene kadar. Ben elinden bir kap yiyemeyeceksem neden evleniyorum ki? Soğudum, eskisi gibi davranamıyorum.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorsaydın babası anasına yatılı hizmetçi mi tutmuş? Malikanede mi büyümüş?
Bunlar hayatı TV dizilerindeki gibi sanıyorlar. Bu zihniyet teki karıdan bi b o kkkk olmaz. Zihniyet bozuk insana huzur vermez böylesi bir ömür çektirir. Altında fındık kadar çıngırağım var diye erkekleri canım sanıyorlar. Embesil kılıklı diyeydin dünyanın gerçeklerinden haberi olmayan mahlukat deseydin. Napacakmış peki ev de iş yapmazmış napacakmış sorsaydın? Akşama kadar xubarıp yatacakmıymış. İnsanın biraz kendisine saygısı olur. Bunun kendisine yok sana da yok. Bundan bi cacık olmaz. Bi nane olmaz. Bundan kadın olmaz. Bundan ana da olmaz. Ondan ne olacağını söylerim de şimdi olmaz. Kendisini sona keserden, altın çıngıraktan doğma sanan sosyal medyanın esiri olmuş elinden bir iş gelmeyen zavallı bunlar. Hayatın farkında bile değil. Hayatı boyunca bi iş vaşaramamış hazıra konup başkasının sırtından geçinen, dudak büzerek konuşup kendini sosyetik sanan zavallı Dino köpeği gibi. İçler acısı. Sana bişi deyim mi kızların içinde bu zihniyette olan çok kız var. Bunların sonunun ne olacağı belli. Sen sen ol aile yapına kültürüne inançlarına uzak kızlara prim verme. Bir çıngırak uğruna kurallarından vazgeçme bunu baban yaşındaki bi adam olarak söylüyorum.
Ben bunu duyunca şok oldum. Ama yazdıklarını okudum da, anne olur mu kısmını hiç düşünmemiştim, sağolasın.
Uzak dur abim böylesi seni de aileni de rezil eder.
Temizlik felan olabilir de yemek konusunda o kadar da değil sarayda mı yetişmiş kendisi. Öte yandan temizlik konusunda ben ona da karşıyım. Tanımadığım kadını evime sokup mahremimi temizlettirmem bir de kimse kendin gibi temiz yapamaz.
Ev işi yapmayım yemek yapmayım çocuk doğurmayım neden evlenmek istiyor bunlar biri bedava baksın diye mi?
O kadar haklı bir serzeniş ki. Bazı şeyler iyi niyet çerçevesinde olmalı. Ama bu tamamen saçmalık gibi geliyor.
Zaten saçmalık yani madem öyle yalnız yaşasın ama yok mutlaka biri bakacak ya babası ya kocası
Kararımın doğruluğunu teyit ettiğin için teşekkür ederim.
Rica ederim
Neden gizlisin?
Neden gizli olmayım
Tanışırdık.
İlişkide karşılıklı emek ve paylaşım görmek istemen o kadar haklı ki! Sorun sadece bir tabağı yıkamak değil, hayatı ortak bir şekilde sırtlama isteğin 💖
Böyle kestirip atan bir tavır, geleceğe dair paylaşım hevesini kırar ve insanı doğal olarak soğutur. Evlilik sadece masrafları bölüşmek değil, hayatın her anında birbirine hayatı kolaylaştırmaktır ✨
Eğer bu konuda asla esnemiyorsa ve senin hislerini anlamak istemiyorsa geri adım atman çok normal 💅 Hiç açıkça bu durumun seni evlilik fikrinden soğuttuğunu onunla konuştun mu peki? ☕
Cevap
3Cevap
Maddi durumun iyi mi ev çok büyükse kız öyle mi istedi acaba
Maddi durumum iyi ama bir erkek olarak beklentilerim var.
Ortak yapın ev işlerini o zaman
Bir şema belirle o zaman, ona göre hareket edelim.
Ya alay mı ediyon ndgdggc
Hizmetçi biraz abartı geldi evimin temizliği kendim yapmak güzel
Neden dalga geçeyim ki, sadece normal bir aile ortamı istiyorum.
Soğumakta haklısın ama ev işi dediğin sadece kadına yüklememek lazım beraber yaparız dediğn halde ben hiçbirşeye karışmam diyorsa bence böyle biriyle sağlıklı bir ilişki olmaz
boş ver onu hayatını yakma huzur bulamazsın
Belki de seni denemiştir
Zannetmiyorum, bir anda gelişen bir olaya verdiği tepki.
Biz de tuttuk memnunuz temiz biri olunca sıkıntı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?