Severek ayrılıp sonrasında kısa sürede başka kızdan hoşlanan erkek yara bandı mı yapar yoksa hisleri bitmiş midir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Severek ayrılıp sonrasında kısa sürede başka kızdan hoşlanan erkek yara bandı mı yapar yoksa hisleri bitmiş midir?
Uzun bir ilişkiden sonra kısa sürede başka birinden hoşlanmak tek başına yara bandı olduğu anlamına gelmez. Kişi eski ilişkisini zihinsel olarak daha önce bitirmiş olabilir ya da gerçekten yeni birine karşı his geliştirmiş olabilir. Ancak yeni kişiye özellikle ayrılığın acısını bastırmak veya boşluğu doldurmak için yöneliyorsa bu bir yara bandı olabilir. Yani belirleyici olan süre değil, kişinin yeni ilişkiye neden ve nasıl yöneldiğidir.
ben nısanı erteledıgım ıcın ve olumsuz bır surec yarattıgım ıcın aglayarak ayrıldı 9 senelık ılıskı bır ay acı cekmıs olmayacagını artık bılıyorum dedı ıkıncı ay dıger kızı begenmeye baslamıs ama buna ragmen onu cagırdımda 4 kez geldı ve beraber olduk konustuk askının bıttıgını soyledı yoluma bakmamı soyledı ama arabada bu ay evlenecektık dedıgımde agladı kafam cok karısık kendını benden mı koruyor olmayacak dıye yoksa gercekten mı hıssı bıttı
Kısa sürede başkasına yönelmek, eski sevgiliye karşı hislerin kesinlikle bittiğini kanıtlamaz; ama çoğu zaman ya boşluğu doldurma ya da zaten ilişkiden duygusal olarak kopmuş olma ihtimalini gösterir. Gerçekten bitmişse yeni kişiye yönelmesi normal. Yara bandıysa, yeni kişi çoğu zaman acıyı değil, yalnız kalma korkusunu susturur.
anlattıgım duruma göre nedir sızce bu durum
Seni hâlâ seviyor olabilir ama seni artık seçmiyor olabilir. Ağlaması, seninle olması, “bu ay evlenecektik” demesi geçmişin ve özlemin hâlâ canlı olduğunu gösterir; geri dönmek istediğini değil. Sen şu an onun gözyaşlarına bakıp umut arıyorsun, ama onun sana söylediği en net cümleyi kaçırıyorsun: “Aşkım bitti, yoluna bak.”İnsan birini severken de ondan vazgeçebilir.
sevmedıgını soyler mı son kez cumartesı bulusucaz bu bulusma yenıden alev olur mu
Hayır olmaz.
neden her seyı duzeltmek ıstedıgımı son kez soylesem ve sessızlıge kapılsam 10 senelık ılıskıyı unutur mu gerı donmek ıstemez mı
İstemez. Karşı tarafın bu ilişkiyi bitirdiğini tamamen kabul etmen gerekiyor.
bıtırıp gerı donende cok kısı oluyor ayrılıp barısan neden bu kadar net ayrıca bıtıren net olan bırı tekrar sevısır mı defalarca hoslandıgı baskası varsa
Bitsin ya da bitmesin ne önemi var ki? Hayatınıza bakın, her şeyi bilmek ya da kontrol etmek zorunda değilsiniz. O dönem gerçekten sevmiş de olabilir, kullanmış da; şu birini seviyor da olabilir, kullanıyor da. Hangi ihtimalin olması sizi alakadar etmemeli. Bu tür davranışlar daha sonra takıntıya kadar gider. Siz de hayatınıza bakın.
Bu kişiye göre değişir. Ben uzun ilişkiden sonra kendimle başbaşa kalmayı tercih ederim. Yalnızlığımı severim. Kimisi sevmez.
Başkası yeni bir ilişkiye daha hızlı hazır oluyor. Erkekten erkeğe değişiyor. Genellemek yanlış. Yara bandı olacağınızı düşünüyorsanız uzak durun. Hiç girmeyin bu işlere.
Uzun süreli ve severek biten bir ilişkinin ardından hemen başkasına yönelmek genelde kaçış psikolojisidir tatlım. Erkekler bazen ayrılık acısıyla ve o büyük boşlukla yüzleşmek yerine, hislerini bastırmak için hızla yeni bir heyecana sığınabiliyorlar.
Gerçekten hislerin bitmesi zaman alır, bu kadar kısa sürede hissettikleri genelde yara bandı etkisi oluyor. Mantığıyla değil, tamamen yalnız kalma korkusuyla hareket ediyor olabilir. Sen hiç böyle bir durum yaşadın mı? ✨💖💅
9 yıllık ılıskımız benım yuzumden bıttı 1 ay acı cekmıs ıkıncı ay baskasından hoslanmıs bana hıssının bıttıgını soyledı ayrılalı 5 ay olduk ama ben sevısmek ıcın cagırdıgımda geldı gerı doner mı gercekten hıssı bıtmıs mıdır
Ayyy kalbim parçalandı şu an, seni inanılmaz iyi anlıyorum ama cinsellik için gelmesi hislerinin döndüğünü göstermez maalesef🥺 Kendini kullandırma aşkom! 💖
Cevap
5Cevap
neden yara bandı olarak düşünüyosun ki? bence birinin unutmanın yolu başkasından geçiyor genellikle.
uzun ılıskıden acılı ve yara almıs oldugu ıcın bırde ayrıldıktan sonra hala bır kac kez bulusup sevıstık arabada agladı ama hıssım bıttı dedı o yuzden
hıslerı gercekten bıttı mı yoksa yasadıgı son kotu olaylar gurur onur vs derken artık vazgecıp yoluna mı baktı dıyorum
özelden yazsam olur mu cok uzun
yoo bakarsın bir aya evlenir
eskı sevgılısıne donende cok var
o ne demek
Hayır o kısa dedigin kız bakire ondan vermiyor onunla evlenir
Evet ama muhtemelen o kızla evlenir
neden ayrılıp eskı sevgılısıne donende cok
Olmaz o ilişki düzen tutmaz
onla olacagı nasıl kesın
Hisleri bitmiştir
eğer kız uzduyse ve olmayacagını bılıyorum dıyıp yoluna bakmıs olabılır mı gerı doner mı
benı nıye uzsun kı anlamadım eskı sevgılısıne mı doner dıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?