Selam arkadaşlar yaklaşık 10 gündür bir flörtüm var ve sanırım ben ayrılmazsam ömür boyu böyle kalacağız. Adamla on gündür iki kez görüştük, ikisinde de kuru kahveyle içecekle geçiştirdi. Şu an farklı şehirlerdeyiz. Böyle olduğu için de bir süre uzaktan iletişim kurarız vs diye konuştuk. Gün içerisinde ki tek muhabbetimiz günaydın, bugün neler yapıcaksın veya benzer konular.. Bildiğiniz raporlama. Onun haricinde iki üç kez telefonda konuştuk ve sohbet bildiğiniz bir yerde bitiyor, araya sessizlik giriyor. Bana ilk buluşmamızda ben biraz ketumum, çekingenim, ilişkiye geçiş döneminde zorlanıyorum, sen soru sor aç beni demişti. Bu arada çekingenim diyen adamın kendi şirketi var, evlenmiş boşanmış falan bir oğlu var. Neyse ilk bir haftadan yorulmaya başladım, sürekli içerik üreticisi gibi konu mu türeteceğim ben, ya hep ben ben olmasın da sen de sor diyorum, hep sen mi soruyormuşsun ki dedi 😬😂 Geçen yine hal hatır sordu, sohbeti başlattı, gerisi yok. Bir de demez mi sustuk yine, yani topu bana attı. Ben de sadece evet, farkındayım dedim 😂 Akabinde çevrimdışı oldu ve bir saat sonra şöyle yazdı: kusura bakma, uyuyakalmışım, yorucu bir gündü 😂 Ben böyle bir model görmedim ya, tipik bir Oğlak burcuyum diyor, ben pek Oğlak tanımadım, bunlar böyle mi cidden, ilişkide kadına minimum efor mu sergiliyorlar güvenene kadar? Ben sıkıldım resmen şimdiden.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer