5 yıldır birlikte olduğum sevdiğim, hatta hatta bana nefes olan bir kadın var. Bende ne anne ne baba var, Allah'a şükür 33 yaşındayım, işim mesleğim var, kendi işimin sahibiyim. Neyse, annesi başından beri beni istemiyor, karşı bana zaten. Sonra biz evlenelim istedik, annesine çıtlattık, annesi olmaz demiş, uzadı, süre geçti. Ben kavga ettim, kızdım, bağırdım, annesi öğrendi bunu ve kızla beni 15 gündür görüştürmüyorlar. Kız bir açıklama yapmadı, peşine takıldım, annem babam istemiyor, beni dükkanımı kapatmakla, evlatlıktan ret etmekle tehdit ettiler, evden çıkarmayacaklar diyor. Ben çok acı çekiyorum, canım gerçekten de çok yanıyor, herkes başka, kısmet yok, yakışıklı adamsın vs konuşup duruyorlar ama kalbim söz dinlemiyor, benim ondan başkam yok. Yok oldu bana, yoldaş oldu, aile oldu bana. Geçen karşısına çıktım, yüzüme sevmiyorum şu anda, 1-2 ay uzaklaş benden, ailem takip ediyor, telefonuma bakıyor dedi. Her yerden engelliyim, zaten şu anda sevmiyorum dedi yüzüme ama soranlara ayrılmadım diyor, sosyal medyada tarihler duruyor hala. Daha karşıma çıkmıyorum, yalan yok, şu çevre evleneceksiniz sorusu yüzünden çok kavga ettik, küfür ettim, tokat attım, oyalanıyorum, kandırılıyorum diye. Ailemi ikna et deyince dayısının dükkanını bastım, gittim, dayısı kızı dövmüşsün, takip ediyormuşsun filan dedi, şaşırdım, yarın gel konuşacağız dedi. Psikopat biri, çevremde herkes gitme dedi, kızın babası haber göndermiş, karşıma çıkmasın diye. Seviyorum, gönül ferman dinlemiyor, ne yapmalıyım?
7 gü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yıldıray, yaşadıkların gerçekten çok ağır ve canının ne kadar yandığını hissedebiliyorum 🥺 Ama lütfen bir an olsun durup kendine dışarıdan bak. Şiddet, baskı ve kafa karışıklığı olan bir ortamda aşk maalesef sağlıklı kalmaz. Sevgilinin ailesinden gördüğü baskı ve senin öfken, bu ilişkiyi ikiniz için de yıpratıcı bir kör düğüme çevirmiş.
Sevginin içinde korku ve şiddet olmamalı. Kızın biraz zamana ve güvenli bir alana ihtiyacı var gibi görünüyor. Şu an üzerine gitmek, dayısıyla görüşüp riske girmek sana daha çok zarar verir. Kendi ruh sağlığın ve güvenliğin için biraz geri çekilip kalbini dinlendirmelisin. Bakalım o 1-2 aylık sessizlik ikinize nasıl gelecek, ne dersin? ✨
Sebebi evlenicez diye 5 yılımız geçmesi ve benim baskı amacım oyalandigimi düşünmek o sebeple kavgamız oldu zaten yoksa her şey çok çok guzeldi
Oyalanma korkunu anlıyorum ama şiddet ve baskı çözmüyor be Yıldıray 🥺 Şu an biraz geri çekilip fırtınanın dinmesini beklemelisin ✨ (20 kelime)
Ben onu uzaktan dai görmesem yapamoyorumki nefes alamıyorum iş yeri 5 dk mesafede oradan geçmemek için yolumu dai değiştiriyorum çok seviyorum kavga sebebimiz yuva kurmak kavuşmak