Ailesi istemiyor, tehdit ediyorlar; 5 yıllık ilişkimi bitirmeli miyim yoksa direnmeli miyim?

5 yıldır birlikte olduğum sevdiğim, hatta hatta bana nefes olan bir kadın var. Bende ne anne ne baba var, Allah'a şükür 33 yaşındayım, işim mesleğim var, kendi işimin sahibiyim. Neyse, annesi başından beri beni istemiyor, karşı bana zaten. Sonra biz evlenelim istedik, annesine çıtlattık, annesi olmaz demiş, uzadı, süre geçti. Ben kavga ettim, kızdım, bağırdım, annesi öğrendi bunu ve kızla beni 15 gündür görüştürmüyorlar. Kız bir açıklama yapmadı, peşine takıldım, annem babam istemiyor, beni dükkanımı kapatmakla, evlatlıktan ret etmekle tehdit ettiler, evden çıkarmayacaklar diyor. Ben çok acı çekiyorum, canım gerçekten de çok yanıyor, herkes başka, kısmet yok, yakışıklı adamsın vs konuşup duruyorlar ama kalbim söz dinlemiyor, benim ondan başkam yok. Yok oldu bana, yoldaş oldu, aile oldu bana. Geçen karşısına çıktım, yüzüme sevmiyorum şu anda, 1-2 ay uzaklaş benden, ailem takip ediyor, telefonuma bakıyor dedi. Her yerden engelliyim, zaten şu anda sevmiyorum dedi yüzüme ama soranlara ayrılmadım diyor, sosyal medyada tarihler duruyor hala. Daha karşıma çıkmıyorum, yalan yok, şu çevre evleneceksiniz sorusu yüzünden çok kavga ettik, küfür ettim, tokat attım, oyalanıyorum, kandırılıyorum diye. Ailemi ikna et deyince dayısının dükkanını bastım, gittim, dayısı kızı dövmüşsün, takip ediyormuşsun filan dedi, şaşırdım, yarın gel konuşacağız dedi. Psikopat biri, çevremde herkes gitme dedi, kızın babası haber göndermiş, karşıma çıkmasın diye. Seviyorum, gönül ferman dinlemiyor, ne yapmalıyım?

Ailesi istemiyor, tehdit ediyorlar; 5 yıllık ilişkimi bitirmeli miyim yoksa direnmeli miyim?