Normal sohbet muhabbet sabahlara kadar süren öyle düşünün, bunu alelade biri için yapar mı, yarın işe gideceksiniz bir de
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birinin değer verip vermediğini bir tek buna bağlamak sağlıklı olmaz. Belki genel olarak canı sıkılıyordur ve bu değişiklik farklı gelmiştir? Belki sadece sohbet hoşuna gitmiştir? Belki sadece yalnız kalmamak için yapıyor? Başka ne gibi veriler var ona bakmalısın. Tek bir şey ile değerlendirmemelisin
Şöyle söyleyeyim bizim tanışmamız tuhaf oldu ne benim sesimi biliyordu ne de görüntümü görmüştü ona rağmen benimle konuşuyordu bi kere benden fotoğraf istemedi benim canımın sıkıldığı bir gündü yardımcı olabilirim müsaitsen telefonda konuşuruz dedi konuştuk ama sohbet baya baya sardı Yarın işe gidicekti sabah 6-7 kadar konuştuk sonrasında ertesi gün kendisi günaydın yazdı gün içinde neler yaptığımı soruyor bazen geç yazıyor ama çalışıyor 2 iş yapıyor o kadar sabahlara kadar konuşmamıza rağmen yine benden fotoğraf istemedi ben kendim attım öyle gördü çok beğendi yine benim canım sıkkındı bana yine telefonda konuşuruz dedi o günde sabahlara kadar konuştu benimle ses tonundan anlıyorum aslında ama bazen ortadan kayboluyor uyuyakalıyor iyi geceler demeden bende onu buna söyledim bi iki saniyeni ayırıp konuşmak istemesen de bunu söylesen daha sağlıklı olur dedim dikkat edeceğini söyledi bana hak verdi ve gerçekten bir sonraki gün buna özen gösterdi yani gün içinde ne yaptığımı neler yaptığımı falan soruyor konuşmak istemese ya da öylesine konuşsa kısa cevaplar verir ya da cevap verilmeyecek sohbeti tıkayacak mesajlar yazar mesela tamam aynen kolay gelsin gibi gibi
Bunu kesinlikle öylesine yapmaz aşkom, şaka mııı! Kimse ertesi gün iş varken uykusundan feragat edip alelade biriyle sabahlara kadar 8-10 saat telefonda konuşmaz 💖
Eğer bir erkek tüm gecesini sana ayırıyorsa, aranızda inanılmaz bir çekim ve merak vardır. İletişiminizin bu kadar akıcı olması ve zamanın nasıl geçtiğini anlamamanız harika bir kimya yakaladığınızı gösteriyor.
İçini rahat tut, radarına çoktan girmişsin bile 💅 Peki konuşurken en çok hangi konularda derinleştiniz, flörtöz şakalar başladı mı ✨
Cevap
3Cevap
3 dakika bile konuşmam, o kadar telefonla konuşan kişilerde zaten ileri derecede mallık vardır
Konuşmaz
Ben konuşmam
Evet